АДВОКАТСКА КАНТОРА БОБЕВА, ТЕНЕВА

Кантората извършва правни консултации и анализи в областта на вещното, търговското, данъчното, гражданското, семейно и наследствено, облигационното и административното право. Правни услуги на изключително професионално ниво. Лоялност и сигурност.

Адвокатска кантора Кристина Бобева-Тенева е основана през 1997г. Кантората предлага правни консултации, процесуално представителство пред съд, правно обслужване на юридически лица, изготвяне на правни анализи на юридически лица и недвижими имоти.

Развиваме дейност в сферата на:

• облигационно право
• търговско право
• вещно право
• семейно право
• наследствено право
• данъчно право
• административно право
• интелектуална собственост

Прилагаме индивидуален подход на работа към всеки клиент. Гарантираме сигурност и лоялност.

Предлагани услуги:

Текущо правно обслужване

Текущото правно обслужване представлява постоянна юридическа помощ, свързана с дейността на клиента, срещу абонаментно заплащане. Абонаментното заплащане се определя между страните, отчитатайки предполагаемия и реалния обем работа. Тозив вид правна помощ може да се реализира чрез устни и писмени консултации, изготвяне на документи, участие в преговори и т.н. Като цяло, текущото правно обслужване се предпочита от юридически лица, чиято дейност е свързана с решаване на различни юридически проблеми.    

Изпълнение на еднократни поръчения с фиксирано заплащане

Дадената форма на правна помощ се прилага главно при изпълнение на еднократни услуги (консултации, съставяне на правни анализи и заключения), чиито обем може да бъде предвиден от страните с определена степен на точност. Фиксираното заплащане може да се прилага и при определени от страните финансови условия за участие на адвокат в съдебен (граждански процес), както и при представляване интересите на клиента в данъчни спорове. 
 

Мнения

Напиши мнение за АДВОКАТСКА КАНТОРА БОБЕВА, ТЕНЕВА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АДВОКАТСКА КАНТОРА БОБЕВА, ТЕНЕВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Много съм доволна от услугите на тази адвокатска кантора. Очарована съм от професионализма на Адв. Бобева - Тенева

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.