ГС Георгиева и Партньори - адвокатска кантора БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ

Ние сме екип от млади и амбициозни адвокати, с офис в град Варна и София, предоставяме експертен съвет при възникнал правен проблем. Специализирани сме във вещно, семейно и наследствено, административно, данъчно и наказателно право.

Ние сме млади, ние сме амбициозни и наша основна цел е да направим промяна.

Вие искате да успеете във Вашите лични и бизнес начинания, а за нас Вашият успех е нашата репутация.

Мисията ни е да предоставим висококачествена услуга на клиентите си и да създаваме дългосрочно сътрудничество с всеки един от тях. По-голямата част от нашата работа се дължи на препоръки и трайни работни контакти с нашите клиенти.

Ние съчетаваме бизнес проницателност и правен опит при разглеждането на всеки отделен случай, за да го решим преди да прерасне в скъпоструващ правен проблем.

Ако се нуждаете от съвета на експерт счетоводител или финансист, представител на България Легал ще отговори на Вашия въпрос.

Моля, свържете се с нас за половин час безплатно интервю и ще говорите с представител на нашия правен екип, който ще ви даде правен съвет в съответната правна сфера.
 

Мнения

Напиши мнение за ГС Георгиева и Партньори - адвокатска кантора БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГС Георгиева и Партньори - адвокатска кантора БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.