АДВОКАТ ЛЪЧЕЗАР НЕМСКИ

Адвокат Немски упражнява своята професия, като практиката на кантората му е ориентирана в областта на цивилистиката - гражданско и търговско право, патенти, авторски права, търговски марки.

Основните принципи на нашата кантора са честност, коректност, конфиденциалност и лоялност към нашите клиенти. Те са заложени още при нейното основаване преди 100 години.

Кантората е създадена през 1908 година от адв. Теодоси Кънчев. Дейността й е ориентирана към търговското и гражданско право още от самото начало. От 1944 година до 1991 година дейността на кантората е прекратена. След настъплите политически промени, през 1991 година, работата се възстановява от адв. Кънчо Кънчев – син на адв. Теодоси Кънчев и адв. Лъчезар Немски – племенник на адв. Кънчо Кънчев.

Адвокат Лъчезар Немски е завършил право в СУ ”Климент Охридски” през 1990 г., през 1991 г. специализира Международно Хуманитарно Право под егидата на Международния Червен Кръст. През 2009 година адв. Немски получава магистърска степен по теология, към СУ "Св. Климент Охридски", Богословски факултет.

Практиката на кантората е насочена към областта на цивилистиката:

  • Гражданско право - правна защита на физически и юридически лица
  • Търговско право - търговски спорове, консултации, становища, представителство
  • Регистрация на сдружения на земеделски производители, съгласно изискванията и по процедурите на Министерство на земеделието и храните; Консултантска дейност относно мерките за подпомагане, финансирани по програми на Европейския съюз за земеделски производители.
  • Международно частно право - становища и консултации по международни сделки и спогодби
  • Авторски права - договори с издателства, договори и защита на авторското право
  • Търговски марки - договори за продажба и запазване на търговски марки
  • Патенти

С оглед на спазвания от нас принцип на конфиденциалност, както и императивните разпоредби на Закона за адвокатурата, няма да споменаваме клиентите, с които работим и сме работили.

Извън правната ни практика, дейността ни е ориентирана към спонсорство на българската лека атлетика, както и благотворителна издателска дейност на редки български книги.

София 1000, ул. Лавеле №21 партер, кантора 3
тел.: 02 9871003; 02 981 7876
факс: 02 981 9694
моб.: 0888 423 627
 

Мнения

Напиши мнение за АДВОКАТ ЛЪЧЕЗАР НЕМСКИ (8)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АДВОКАТ ЛЪЧЕЗАР НЕМСКИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Яна Божимирова 02 Jun 2015 17:53

Иключително професионално отношение срещнах от адвокатите от адвокатска кантора Лъчезар Немски. Заинтересовани и проучващи в дълбочина всеки юридически казус. Много коректни и се стараят да направят максималното за клиента. Пожелавам им ползотворна работа и да жънат много нови успехи в областта на правото!

Kamberov ART Gallery 02 Jul 2010 15:31

Галерия Камберов ползва услугите на адвокатска кантора Немски,където може да видите наши картини.

Минко Петров 08 Jun 2010 14:23

Благодаря

Здравейте, казвам се Минко Петров. Технически директор на Revlon Professional за България и собственик на HairDesignByMinkoPetrov.Познавам и работя с екипа на кантората вече шест години. През цялото това време техния професионализъм и находчиви решения са ме водили успешно през блатото на правната материя. Единственото нещо, което мога да кажа е БЛАГОДАРЯ.

Юри Божерянов 07 Jun 2010 19:42

Здравейте,аз съм лекоатлет и откакто кантора "Немски" ми стана спонсор всеки път все повече се изумявам с каква страст и решителност екипа се изправя срещу проблемите , докато не ги реши! Не се и съмнявам, че са сред най-добрите в бранша. Пожелавам им успех!

Нели Стоянова 07 Jun 2010 16:54

Адвокатите от кантората са възпитани хора, отнасящи се с клиентите си с достойно уважение и търпение. Опитни юристи, търсещинай-доброто юридическо решение за даден казус,не подхождат 'чиновнически' към поставените им от клиентите въпроси. Достойни за професията, която упражняват.

Lilyanova 07 Jun 2010 12:42

Хората, които работят в тази адвокатска кантора освен, че са професионалисти се ангажират и емоционално с казуса, който им представяте. Стараят се да улеснят клиента и да си свършат работата качествено. Със двата случая на майка ми се справиха отлично.

иво градинаров 07 Jun 2010 12:27

Преди известно време ми се наложи да ползвам услугите на адвокатска кантора "Немски". Впечатли ме тяхната честност и коректност. пожелавам им успехи!

a д 21 May 2010 17:42

e tezi hora naistina si razbirat ot rabotata!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.