МЕБЕЛИ ОТ ТЪРГОВСКА КЪЩА МЕБЕЛ

Търговска къща Мебел АД е създадена като специализиран търговски обект за предлагане на продукция на мебелните производители в България. В ТК Мебел се предлагат български и вносни мебели за цялостно обзавеждане на дома, офиса, заведението и др.

Търговска къща Мебел АД в гр. София, ж.к. Люлин 4 е създадена през 1985 г., като специализиран търговски обект за предлагане на продукцията на повечето от мебелните производители в България.

 Днес, тридесет и четири години по-късно, на площ от 3 000 кв. м., клиентите могат да разгледат мебели от водещи български, европейски и азиатски производители.

Представени са всички мебелни групи:

Ако стандартните изделия не удовлетворяват изискванията на клиента, Търговска къща Мебел АД предлага изработка на мебели по индивидуални проекти, които се изпълняват от едни от най-големите производители в България.

Според поръчката могат да се изработят мебели за обзавеждане на кухни, трапезарии, дневни, спални, младежки стаи, офиси, заведения и др. в различни стилове.

В зависимост от размерите и формата на помещенията се предлагат различни модулни конфигурации. Може да се избира цветова гама, както за мебелите от дървесина, така и за тапицираните мебели.

Предимства за клиента са кратките срокове за изпълнение и ниските цени.

 

Мнения

Напиши мнение за МЕБЕЛИ ОТ ТЪРГОВСКА КЪЩА МЕБЕЛ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕБЕЛИ ОТ ТЪРГОВСКА КЪЩА МЕБЕЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.