ИКЕА - ХАУС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ

ИКЕА е шведска верига за мебели.Предлагаме над осем хиляди продукта, вдъхновяващи решенията за дома и идеите за обзавеждането му. ИКЕА ще промени начина, по който мислите за домашното обзавеждане.

Нашият начин на мислене

Мебелите и аксесоарите на ИКЕА са проектирани така, че да ви помогнат да подобрите живота у дома. За целта използваме съвършеното съчетание на добра визия, функционалност, качество, устойчивост и достъпност. Столовете FJAELLBERGET, например, изработени от многослойно слепена дървесина, са типичен пример за нашия начин на мислене. Екип от дизайнери, разработчици и доставчици обединиха усилия, в търсене на начини да направят достъпна една скъпа производствена техника и да създадат красив и функционален продукт, с високо качество и ниска цена, който да подобри живота у дома за обикновения човек. Вижте как произвеждаме столовете FJAELLBERGET.

Мнения

Напиши мнение за ИКЕА - ХАУС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИКЕА - ХАУС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.