МЕБЕЛИ ЛУДВИГ БЪЛГАРИЯ 02 9767070

Адрес: София , Младост 4 бул. Околовръстен път 267

Сайт: http://www.como.bg

Магазин за мебели и аксесоари, предлага цялостно решение за обзавеждане на дома - всекидневна, трапезария, спалня, детска стая, антре, баня, осветителни тела, декорация, килими, текстил и аксесоари за бита. Разполага и с онлайн магазин.

КОМО съществува от 2005 година и печели сърцата на своите клиенти с уникално съчетание от модерни, удобни и качествени мебели на достъпни цени. КОМО е за всеки, който обича цветовете в живота и в интериора и за онези от нас, които са винаги отворени за нови идеи как да направят ежедневието си по-красиво и по-комфортно. КОМО е магазин за индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модерното и любители на красивото.

Хипермаркет КОМО е един от общо петте филиала на Австрийската верига К.Лудвиг и единственият хипермаркет за мебели и аксесоари в България. Останалите 4 шорума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ над 35 000 кв.м е изложено огромно разнообразие от невероятни и модерни предложения за обзавеждането и декорацията.

Асортиментът на КОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. За хипермаркета в България се стараем да подбираме само най-качественото и модерното за нашите клиенти. Политика на фирмата е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели, като КОМО рашири диапазона си от 2010 година със съвместната си работа с производители от Франция, Словения или Дания.

Освен изложеното в шоурума клиентите имат пълната свобода да поръчат нещо необичайно и екстравагандно според продуктовите листи, които производителите предлагат. Това само гарантира, че тяхната мебел няма да бъде разпозната, а ще бъде обект на възхищение.