Хипермаркет КОМО

Магазин за мебели и аксесоари, предлага цялостно решение за обзавеждане на дома - всекидневна, трапезария, спалня, детска стая, антре, баня, осветителни тела, декорация, килими, текстил и аксесоари за бита. Разполага и с онлайн магазин.

КОМО съществува от 2005 година и печели сърцата на своите клиенти с уникално съчетание от модерни, удобни и качествени мебели на достъпни цени. КОМО е за всеки, който обича цветовете в живота и в интериора и за онези от нас, които са винаги отворени за нови идеи как да направят ежедневието си по-красиво и по-комфортно. КОМО е магазин за индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модерното и любители на красивото.

Хипермаркет КОМО е един от общо петте филиала на Австрийската верига К.Лудвиг и единственият хипермаркет за мебели и аксесоари в България. Останалите 4 шорума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ над 35 000 кв.м е изложено огромно разнообразие от невероятни и модерни предложения за обзавеждането и декорацията.

Асортиментът на КОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. За хипермаркета в България се стараем да подбираме само най-качественото и модерното за нашите клиенти. Политика на фирмата е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели, като КОМО рашири диапазона си от 2010 година със съвместната си работа с производители от Франция, Словения или Дания.

Освен изложеното в шоурума клиентите имат пълната свобода да поръчат нещо необичайно и екстравагандно според продуктовите листи, които производителите предлагат. Това само гарантира, че тяхната мебел няма да бъде разпозната, а ще бъде обект на възхищение.

Мнения

Напиши мнение за Хипермаркет КОМО (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Хипермаркет КОМО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стела 29 Apr 2014 15:36

Мебелите на Como

Мебелите на Como са страхотни като качество и цена. От тях съм си закупувала шкафове и етажерки. Персоналът в хипермаркета също е на изключително ниво.

В Хипермаркет КОМО можете да немерите всичко от което се нуждаете за Вашия дом.Мебелите им освен красиви са с високо качество и супер функционални

Ивайло Стефанов 16 Apr 2013 16:04

Взехме си детско легло Кораб,което е страхотно на изключително добра цена.Благодаря Ви.

Топалова 24 Sep 2012 17:28

Прекрасно място

Хипермаркета е прекрасно място.Винаги намирам това,което търся при тях на много прилични цени.Обслужването е на ниво,отношението към клиента е такова каквото трябва.Горещо препоръчвам магазин KOMO!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.