Мебели Лудвиг България Комо 029767070

 

Адрес: София, жк. Младост 4, бул. Околовръстен път 267

Сайт:  

Хипермаркет за мебели и аксесоари Комо предлага цялостни решения за обзавеждането на всекидневна, спалня, детска стая, баня, антре и офис. Многообразие от модерни аксесоари и мебели на достъпни цени!

Хипермаркет за мебели и аксесоари КОМО е основан през 2005 година като филиал на aвстрийската фирма K.Ludwig.

Комо предлага разнообразни решения за подновяване на интериора. Актуализирайки постоянно асортимента на корпусна и мека мебел, както и на многобройните аксесоари в магазина, Комо вдъхновява с нови идеи и подканва клиентите да приемат цветовете в дома си.

"Живей цветно!" е нашата философия и и изразява желанието ни да поднесем модерен и удобен начин на живот, защото ярките цветове и функционалният дизайн ще внесат в дома ви не просто стил, но и истинско настроение, нова енергия и радост от живота всеки ден.

Хипермаркетът за мебели и аксесоари Комо е магазин за всички, които обичат новото – индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модния дизайн.

Тези от вас, които се стремят към баланс между модерна визия, удобство и функционалност, ще намерят при нас идеалното решение за своя дом. В Комо предлагаме не само вдъхновяващо разнообразие от актуални цветове и материали, но и идеи как да ги съчетаете според изискванията на вашето индивидуално пространство.
 

Вярваме, че нашите основни принципи: отличен дизайн, високо качество на най-добра цена и вслушването във вашите желания, могат да внесат атмосфера и настроение във всеки дом.
 

Асортиментът на Комо се избира след строго съгласуване от българска страна с централата в Австрия. За хипермаркета в България се стараем да подбираме за нашите клиенти само най-качественото и модерното. Политика на фирмата е тясното сътрудничество предимно с немски и австрийски производители на мебели, като от 2010 година Комо разшири диапазона си с производители от Франция, Словения или Дания.

Очакваме ви в нашия магазин всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.
 

Разгледайте и нашата интернет страница www.como.bg. Онлайн-магазинът е на Ваше разположение, като доставки се извършват през работни дни чрез куриерска фирма Спиди.
 

Плащане - наложен платеж или банков превод.
 

Очакваме ви!

 

Мнения

Напиши мнение

Изпрати имейл

Адрес: София, жк. Младост 4, бул. Околовръстен път 267

Сайт: http://www.como.bg

Изпрати имейл

 
Мебели Лудвиг България Комо
Мебели Лудвиг България Комо Мебели Лудвиг България Комо Мебели Лудвиг България Комо

Още в София