Р.К.И. БЪЛГАРИЯ

Ruukki произвежда метални изделия и системи за ефективно строителство, сандвич панели за стенно и покривно ограждане, профилирани ламарини с цветно полиестерно и полиуретаново покритие за покриви и фасади, както и фасадни системи и метални керемиди.

Енерогефективни сандвич панели и профилирна ламарина Ruukki.
Ruukki може да ви предложи решeния за обличане на вашата сграда, с които да получите най-добрия резултат при минимална инвестиция.

Ние предлагаме екологични решения за стени и покриви с висока ефективност а именно: Сандвич панели с пенополиуретан и минерална вата, профилирани ламарина и покривни системи.

Ruukki произвежда метални изделия и системи за ефективно строителство, сандвич панели за стенно и покривно ограждане, профилирани ламарини с цветно полиестерно и полиуретаново покритие за покриви и фасади, както и фасадни системи и метални керемиди и цялостни водоотвеждащи стоманени системи - олуци, водосточни тръби и аксесоари.

Компанията оперира в 27 държави и заводи в цяла Европа.
Най-близките 2 завода на Руукки, се намират в Румъния, където се произвежда пълната гама от продукти за строителството. Доставките от заводите в региона осигуряват бързо и качествено обслужване за клиентите на българския пазар.

Ruukki предлага интересни архитектурни решения за фасади и покриви. Фасадните касети и ламели дават много възможности за индивидуални архитектурни решения.

Попитайте за нашите промоционални условия за сандвич панели !
Обръщаме специално внимание на техническите детйли и можем да дадем решение за вашата индустриална и жилищна сграда.

Руукки Конструкции и Инженеринг България
София 1606, ул. Евлия Челеби 22
Tел:+359 2969 3045
Факс:+359 2 969 3047
E-mail: valentin.valov@ruukki.com
web: www.ruukki.com

Мнения

Напиши мнение за Р.К.И. БЪЛГАРИЯ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Р.К.И. БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.