АРКАДА 22

АРКАДА-22 развива своята дейност в проектиране на сгради и съоръжения, в производство и проектиране на уникални метални изделия и конструкции, както в България, така и в чужбина. Проектиране и изработка на масивни стоманобетонови конструкции.

АРКАДА-22 ООД е основанa през 1994 година в гр. София с предмет на дейност:

 • проектиране на сгради и съоръжения;
 • производство на уникални метални изделия и конструкции.

Екипът на Аркада-22 ООД е изграден от млади и амбициозни специалисти с богат професионален опит. Нашият стил на работа се характеризира с новаторство и гъвкавост при реализиране на проектите и е основа за респектиращото качество на крайния продукт. Служителите в проектантски отдел имат дългогодишен професионален опит в проектантския процес, членове са на КИИП и притежават нужната квалификация, умения и проектантски ценз.

Фирма Аркада-22 ООД разполага с производствена база, оборудвана за производство на метални конструкции, елементи и окомплектовка за строително – монтажни работи и складова база. Фирмата инвестира собствени финансови средства за оборудване на производствена база и за обучение на висококвалифициран инженерно – технически персонал.

Аркада-22 ООД е редовен член на Камарата на строителите в България /КСБ/ и е вписана в Централния професионален регистър на строителя /ЦПРС/. 

Дейности:

Метални изделия:

Аркада-22 ООД се е специализирала в сферата на дизайн и изпълнение на специфични архитектурни решения, изискващи познаване на разнообразни материали и технологии за тяхната обработка при производството на уникални метални елементи:

 • парапети стъкло и инокс
 • парапети черен метал
 • козирки на корпоративни сгради и хотели
 • врати и огради
 • рекламни съоръжения
 • уникални метални изделия
 • стълби - интериорни и евакуационни по БДС
 • всякакви видове метални конструкции
 • oблицовки на сгради с метал
 • огради - промишлени и декоративни
 • временни строителни огради

 Проектиране на сгради и съоръжения

Работим в успешно сътрудничество с доказали се архитекти и инженери в областта на строителството. Прилагаме съвременни програмни продукти, което ни дава възможност в оптимални срокове да осигуряваме на своите клиенти качествен краен продукт, отговарящ на действащите нормативни документи. Залагаме на професионализма в работата, коректността и високото качество за изготвените проекти.

Въз основа на натрупания опит са създадени множество контакти:

 • с проектанти на специфични технологични решения;
 • с доставчици на съвременни високотехнологични материали;
 • с подизпълнители на конкретни строителни и технически операции.

Това дава възможност на Аркада 22 ООД да предлага на Инвеститора най – удачните решения за всеки конкретен случай, като с натрупания опит и качеството на изпълнение на договореностите дружеството се доказва като желан партньор на строителните и инвестиционни компании.

Въз основа на направените инвестиции, упорита работа, създадените множество контакти и удачни решения за всеки конкретен случай, както и добрия мениджмънт от 2000г. до сега фирмата е реализирала повече от 230 обекта.

Всичко това ни дава възможност да предложим на своите клиенти идея и да я реализираме!

Мнения

Напиши мнение за АРКАДА 22 (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АРКАДА 22! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

С. Цветанова 24 Apr 2014 09:53

Невероятно качество и бързина

Много съм доволна от качествената изработка на вратите от фирма "АРКАДА 22". Наскоро си поръчах много стилна врата, която беше изработена и доставена за иключително кратки срокове.

златка петрова 24 Apr 2014 09:44

Проекта на сградата в която инвестирах изработен от фирма Аркада-22 удовлетвори всичките ми изисквания.Препоръчвам ги горещо

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.