МЕТАЛ - М - СОФИЯ 02 8145555

Адрес: София , бул. Сливница 566

Телефон: 088 6448526 088 2639088

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България. Плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, триролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично рязане.

Метал-М е първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България.


Предприятието развива дейност в търговията с черни и цветни метали, производство на детайли от тях и транспортни услуги. При нас може да намерите постоянен асортимент от над 1 000 вида артикули на конкурентни цени като: кухи черни, поцинковани и алуминиеви, квадратни и правоъгълни профилни тръби, декоративни профили, електро - заварени черни и поцинковани тръби, безшевни тръби, черна, поцинкована, разтеглена и перфорирана ламарина, горещо валцовани и студено изтеглени калибровани плътни квадрати, кръгове и шестостени, равностранен и разностранен винкел, горещо валцувани и студено огънати П-профили, Т-образен и двойно Т-образен профил по ГОСТ и EN, плоски продукти - шини, неръждаеми, оловни, алуминиеви, медни и месингови продукти.
 

Фирмата разшири дейността си с нова складова база, където въведе в експлоатация автомат за плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, три ролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично и полуавтоматично прецизно и транспортно рязане на метали. Новите услуги и тяхното висококачествено изпълнение предлагат по-краен продукт, задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите.


Метал-М има изградени дългогодишни отношения с най-добрите български производители и вносители. Фирмата извършва собствен внос на метали от Румъния, Гърция , Турция, Македония, Словакия и Италия. Поддържа собствен автомобилен парк и извършва транспортни услуги на територията на София, страната и чужбина, което позволява по-ефикасно и ритмично изпълнение на доставките.


Понастоящем постоянни клиенти на компанията са над 5 200 фирми и предприятия.