Метал - М - София 028145555

Метални изделия, конструкции и профили, Металообработка, Метали, сплави, отливки и полуфабрикати - преработка и търговия

Адрес: София, кв. Република, бул. Сливница 566

Телефон: 0886 448 526 0882 639 088

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България. Услуги, плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, три ролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично рязане.

Първият автоматизиран Мулти-Сервизен център за търговия с черни и цветни метали в България.
Основна дейност на предприятието е търговия с черни и цветни метали, производство на детайли от тях и транспортни услуги. Тук може да намерите постоянен асортимент от над 1 000 вида артикули на конкурентни цени като: кухи черни, поцинковани и алуминиеви, квадратни и правоъгълни профилни тръби, декоративни профили, електро - заварени черни и поцинковани тръби, безшевни тръби, черна, поцинкована, разтеглена и перфорирана ламарина, горещо валцовани и студено изтеглени калибровани плътни квадрати, кръгове и шестостени, равностранен и разностранен винкел, горещо валцувани и студено огънати П-профили, Т-образен и двойно Т-образен профил по ГОСТ и EN, плоски продукти - шини, неръждаеми, оловни, алуминиеви, медни и месингови продукти.

В новата складова база фирмата разшири дейността си, въвеждайки в експлоатация автомат за плазмено рязане, гилотини, хидравлична преса, три ролкова машина за огъване на профили и тръби, абкант преса и шест машини за автоматично и полуавтоматично прецизно и транспортно рязане на метали. Новите услуги, изпълнявани с високо качество, успяват да предложат по-краен продукт, задоволявайки изискванията на потребителите

Напиши мнение за Метал - М - София (6)

Метал - М - София

Привлечете нови клиенти за МЕТАЛ - М - СОФИЯ! Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас! Седем от всеки 10 потребители се доверяват на публикувани препоръки и въз основа на това взимат решение за покупка, според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen, на над 25 000 потребители в повече от 50 страни.

star
Тодор Георгиев 12 Aug 2015 12:59

МЕТАЛ - М - СОФИЯ са определено впечатляваща фирма. Човек се чувства като в пещерата на Аладин и се впечатлява от огромния избор който поддържат.Прекрасно е, че могат да ти нарежат профилите още на място, да направят необходимите извивки и да ползваш и транспортните им услуги. Предлаганите на място услуги в разкрояване и рязане определено са много удобни.

star
клиент 24 Jan 2012 08:31

Препоръка

Ако предлагате и алуминиеви профили, ще бъдете 100% полезни.

star
Клиент 22 Jan 2011 20:25

Време беше някой да предложи нещо подобно. Верно, че малко ви куцат наличностите, но като цяло ми скрихте шапката. Желая ви искрено успех!

star
Йордан Паскалев 05 Jan 2011 21:23

най-доброто място

Това е най-доброто място за купуване. Става бързо и без рекламации. И има всичко.Препоръчвам ви.

star
Милен Цветанов 06 Oct 2010 16:01

За първи път срещам хора които наистина си разбират от работата!!!

star
Андон Георгиев 03 Jun 2010 10:07

Няма на друго място такава организация на работа с най-нови технологии. Обслужването е много бързо, а качеството - прецизно! Препоръчвам ви ги!

Напиши мнение

Изпрати имейл

Адрес: София, кв. Република, бул. Сливница 566

Телефон: 0886 448 526 0882 639 088

Изпрати имейл