Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия в България

 

Germany, Siegburg, Frankfurter Strasse 22a

 

Import and export of drugs, pharmaceutical products, medical technology, chemicals and laboratory equipment

  Карта    
 

телефон: 029732687;

София, ул. Димитър Пешев 5

 

Салвис Фарма ООД е специализирана в маркетинг, внос и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки на пазара в България. Компанията е лицензирана като вносител и търговец на едро и е сертифицирана по ISO 9001:2008.

  Карта    
 

телефон: 070018999;

Бургас, бул. Сан Стефано 28

 

'Фаркол' АД е национален доставчик на лекарства и консумативи с клонове в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Шумен. Компанията следва добрите традиции в дистрибуцията на лекарствени продукти и медицински изделия повече от 20 години.

  Карта    
 

Germany, Weyhe-Dreye, Zeppelinstrasse 2

 

The broad product range of SCHUETZE provides you with the optimal solution for your application.

  Карта    
 

Пещера, ул. Петър Раков 39

 

Биовет Ад е водещ производител в Европа на фуражни добавки, активни субстанции и лекарствени средства за лечението и профилактиката на животните.Биовет Ад произвежда своята продукция на 4 производствени площадки в Пещера,Разград,Ботевград и Македония

 

София, жк. Манастирски ливади, ул. Луи Айер 79, бл. Б

 

Фирма 'Ливеда Мед 2000' ООД извършва търговия на едро с медицински консумативи и изделия. Системи за измерване на кръвна захар, системи за стомирани пациенти, хирургия- шевен материал, импланти за коремна хиругия, биопсични игли, диагностични тестове

  Карта    
 

Варна, ул. Капитан Райчо 36

 

Ветеринарна амбулатория ' Д-р Манолов ' --профилактика,лечение,консултации,профилактични програми,хирургия,ваксинации,микрочипиране,домашни посещения,фризьорски услуги,храни,аксесоари,козметика.

 

телефон: 029321685;

София, ул. Атанас Дуков 29

 

Актавис е най-голямата фармацевтична компания в България по продажба в опаковки и по производствен капацитет. Компанията произвежда и предлага ново поколение лекарства с качество на световно ниво. Спазмалгон, Ефизол, Геритамин са продукти на Актавис.

  Карта    
 

Germany, Hamburg, Hovestrasse 41

 

Additives for the food industry, binding and thickening agents…

  Карта    
 

Germany, Eresing, Gewerbering 10

 

Distribution of raw materials for the food, pharmaceutical and cosmetics industry as well as production of organic detergents and cleaning agents.

  Карта    
 

Ботевград,

 

Фирмата е специализирана в опаковане на лекарства- необвити и обвити таблети,твърди и меки желатинови капсули.Използва се алуминиево,пластмасово и комбинирано фолио-PVC,PVDC,PE,PP,Aclar и и различни комбинации от пластмаса и алуминии

 

Дупница, ул. САМОКОВСКО ШОСЕ 3

 

Заводът на Актавис в Дупница има 60 години традиция във фармацевтичното производство. Произвежда твърди лекарствени форми - таблети и капсули. Сред тях най-добре са представени сърдечно-съдовите препарати, аналгетиците и препаратите за ЦНС.

 

Троян, ул. Крайречна 1

 

Балканфарма Троян има уникално за региона производство на течни лекарствени форми. В завода на Актавис в Троян се произвеждат антиацидни суспензии, кремове и унгвенти, сиропи.

 

Провадия, Георги Димитров 35

 

Фирмата е лицензиран търговец на едро и дребно на ветеринарни лекарства, храни и аксесоари за домашни и селскостопански животни. Дистрибутор е на всички български производители и на водещите чуждестранни фирми, представени на българския пазар.

 

Germany, Bonn, Koenigswinterer Strasse 37а

 

Raw materials for dietics and pharmacy, spirulina, chlorella, astaxanthin, extracts, vegetable powder, probiotics, amino acids, active ingredients, mineral yeasts, carotenoids and marine products, sports nutrition.

  Карта    

телефон: 044662040

адрес: Сливен, ж.к. КЛУЦОХОР бл. 5 вх.Б ет.5 ап.9

 

телефон: 062620051

адрес: Велико Търново, Мармарлийска 37

 

телефон: 062620051

адрес: Велико Търново, Мармарлийска 37

 

телефон:

адрес: София, Ами Буе 10-12, ет. 3 ап. 9

 

телефон: 028465008

адрес: София, ул. Султан Тепе 1А, вх. Б ап. 13