Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия в България

АКТАВИС

АКТАВИС 029321861

телефон: 029321685;

София, ул. Атанас Дуков 29

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия

Актавис е най-голямата фармацевтична компания в България по продажба в опаковки и по производствен капацитет. Компанията произвежда и предлага ново поколение лекарства с качество на световно ниво. Спазмалгон, Ефизол, Геритамин са продукти на Актавис.

САЛВИС ФАРМА

САЛВИС ФАРМА 029732299

телефон: 029732687;

София, ул. Димитър Пешев 5

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия, Маркетингова дейност

Салвис Фарма ООД е специализирана в маркетинг, внос и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия и др. на аптечния пазар в България. Компанията е лицензирана като вносител и търговец на едро и е сертифицирана по ISO 9001:2008.

ДЖИ И ФАРМАСЮТИКЪЛС

ДЖИ И ФАРМАСЮТИКЪЛС 072362613

Ботевград

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия

Фирмата е специализирана в опаковане на лекарства- необвити и обвити таблети,твърди и меки желатинови капсули.Използва се алуминиево,пластмасово и комбинирано фолио-PVC,PVDC,PE,PP,Aclar и и различни комбинации от пластмаса и алуминии

БИОВЕТ АД

БИОВЕТ АД 035065634

Пещера, ул. Петър Раков 39

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия

Биовет Ад е водещ производител в Европа на фуражни добавки, активни субстанции и лекарствени средства за лечението и профилактиката на животните.Биовет Ад произвежда своята продукция на 4 производствени площадки в Пещера,Разград,Ботевград и Македония

БАЛКАНФАРМА Дупница

БАЛКАНФАРМА Дупница 067062622

Дупница, ул. САМОКОВСКО ШОСЕ 3

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия

Заводът на Актавис в Дупница има 60 години традиция във фармацевтичното производство. Произвежда твърди лекарствени форми - таблети и капсули. Сред тях най-добре са представени сърдечно-съдовите препарати, аналгетиците и препаратите за ЦНС.

ВЕТЕРИНАРЕН КАБИНЕТ Д-Р МАНОЛОВ

ВЕТЕРИНАРЕН КАБИНЕТ Д-Р МАНОЛОВ 052624747

Варна, ул. Капитан Райчо 36

Ветеринарни кабинети, Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия

Ветеринарна амбулатория ' Д-р Манолов ' --профилактика,лечение,консултации,профилактични програми,хирургия,ваксинации,микрочипиране,домашни посещения,фризьорски услуги,храни,аксесоари,козметика.

БАЛКАНФАРМА ТРОЯН

БАЛКАНФАРМА ТРОЯН 067068120

Троян, ул. Крайречна 1

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия, Медицинска техника, апаратура и инструменти - производство и търговия

Балканфарма Троян има уникално за региона производство на течни лекарствени форми. В завода на Актавис в Троян се произвеждат антиацидни суспензии, кремове и унгвенти, сиропи.

ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ

ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ И ФУРАЖИ ОТ ФАРМА ТИЙМ 084661335

Разград, ул. Неофит Рилски 11

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия, Ветеринарни аптеки, Зоомагазини

Дистрибуция на ветеринарни медицински препарати, фуражи и фуражни добавки и храни за домашни любимци. Търговия с биоконцентрати, витаминно-минерални смеси, комбинирани фуражи. Ветеринарномедицинско обслужване и консултации от наши специалисти.

СИГМА ПРОВАДИЯ

СИГМА ПРОВАДИЯ 051843195

Провадия, Георги Димитров 35

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия

Фирмата е лицензиран търговец на едро и дребно на ветеринарни лекарства, храни и аксесоари за домашни и селскостопански животни. Дистрибутор е на всички български производители и на водещите чуждестранни фирми, представени на българския пазар.

ФАРКОЛ

ФАРКОЛ 056851721

телефон: 070018999;

Бургас, бул. Сан Стефано 28

Аптеки, Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия, Логистика

'Фаркол' АД е национален доставчик на лекарства и консумативи с клонове в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Шумен. Компанията следва добрите традиции в дистрибуцията на лекарствени продукти и медицински изделия повече от 20 години.

ФАРМА ВЕТ

ФАРМА ВЕТ 054801215

телефон: 0897 906 601 ; 0897 906 603

Шумен, ул. Съединение 66

Фармацевтични и ветеринарни продукти - производство и търговия, Фураж и фуражни компоненти - производство и търговия, Ветеринарни аптеки

Производство на ветеринарни медикаменти, биоциди, отрови за мишки и плъхове. Цех за производство на млекозаместители, допълващи фуражи - витаминни и минерални.