Строителни материали, елементи и конструкции - производство в България

ХИДРОБЕТОН

Телефон: 02 9732925; 02 9250106

София, Люлин 7, Бетонов център ул. 705 12

Хидробетон е един от водещите производители на бетонови смеси в страната. Производствените ни бази са изградени върху собствени терени, напълно автоматизирани, с инсталации за подгряване при зимно бетониране и съответстват на всички изисквания в ЕС.

ОСЪМ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 0887275808; 068603672

Ловеч, ул. Бяло море 11

Осъм Инженеринг АД е правоприемник на бившия ДК, Ловеч. Основни дейности - проектиране, строителство, строителна механизация, производство на бетонови изделия, бетонови и стоманобетонови тръби, тротоарни плочи, бетонови смеси, арматурна заготовка.

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ

Телефон: 058655900

Добрич, бул. Трети март 60

Блокчетата YTONG се произвеждат по екологична, безотпадна и енергоспестяваща технология и при строг контрол от следните традиционни, екологично чисти суровини. С YTONG получавате здравословен микроклимат, топлина през зимата и прохлада през лятото.

ШАМОТ ЕЛ ПЕ 2007

Нови Хан, ул. Бреза 4, стопански двор

Шамотни огнеупорни изделия за пещи, изолационни изделия, огнеупорни бетони и изделия от тях, изделия от огнеупорни керамични влакна, мертели и фракции за изграждане на огнеупорна зидария, клинкерни изделия за изграждане на външни настилки.

ХРАМАР

София, бул. Черни Връх 105

Фирма Храмар се занимава с производство и продажба на скелета, кофражи и аксесоари към тях. Отдава под наем тръбно жабково скеле, фасадно рамково скеле и безболтово подвижно скеле, както и телскопични подпори.

SIMAT

Телефон: 0888333767; 039166478

Димитровград, кв. Вулкан, бул. Вулкан 663

СИМАТ се занимава с производство на бетонни и варови разтвори, центрофугални стоманобетонни стълбове, оцветени бетонови керемиди и допълнителни елементи от бетон за покриви, бетонни тръби, колове стоманобетонни, декоративни бетонни настилки.

УНИСТРОЙМАТ

Телефон: 0887464825

Русе, ул. Рила 17

Уностроймат предлага бетонови смеси и арматурна заготовка. Транспортни услуги - самосвали, бетоновози, бордови камиони, подемна и земекопна уплътняваща механизация. Транспорт на строителни разтвори.

Строителни материали от ИЗОМАТ

Телефон: 070010277

София, бул. Ботевградско шосе 348

ISOMAT е на пазара повече от 30 г., като произвежда продукти разработени по най-нови технологии за строителство. Чрез мрежата си от дистрибутори, обслужваме строителната индустрия в Европа, като продуктите ни се изнасят в над 45 държави в целия свят.

ВРАНЯ 93

Телефон: 0887740400

София, Враня

Бетонов център Враня-93 ООД извършва производство и доставка на бетонови и варови разтвори. Разполага с три високо-производителни бетонови машини ELBA, оборудвани с компютърно управление. Сервиз и поддръжка на бетонови центрове и бетон помпи.

ХАБАГ ООД

Ботевград, ул. Ген.И.В.Гурко 32

ХАБАГ ООД произвежда строителни разтвори, бетонови смеси и бетонови изделия. Фирмата предлага тротоарни плочки, тухли от бетон, бордюри, циментови тухли, коминни тела.

Полистиролбетон

Бяла Слатина, ул. Петър Берон 2

Произвеждаме блокчета за зидария от полистиролбетони и организираме транспорт до цялата страна.

ФАВОРИТ-3003

Елхово, Индустриална, цех 2

Основна дейност на фирмата е производство на плетена оградна мрежа от поцинкована тел с квадратни отвори. Занимава се и с търговия с различни видове строителни материали. Централният офис и производственият цех се намират в гр. Елхово.

АТЛАНТ-КРЪСТЕВ - ВАЛЕНТИН ВЪРБАНОВ

Обзор, Г. С. Раковски 4

Производство на бетон и бетонови разтвори, строителни материали, строително - ремонтни дейности и довършителни работи.

РОКУОЛ СТОУН

Пловдив, Централен ул. Хеброс 2

Рокуол Стоун ООД произвежда декоративни облицовки, 3D панели, 3D плочи, 3D блокове, 3D врати, ажурни завеси и паравани, декоративни решетки, фасадни панели, осветителни тела, рамки за камини, релефни тавани и различни нестандартни решения за интериор

ВЕСТАЛ БУРГАС

Айтос, Требич ул. Латин Колев 1

Дейността на ВЕСТАЛ БУРГАС ЕООД е Дограма - производство, продажба и монтаж.