ТРАВЕЛУКС

Индивидуални и групови пътувания, хотелски резервации в цял свят, круизи, самолетни билети, екскурзоводски услуги, автомобили под наем, организация на семинари и конференции, организиране на културни и опознавателни пътувания за чужденци в България.

Туристическа агенция Травелукс е лицензиран туроператор и туристически агент. Работим активно на международния и българския туристически пазар. Предлагаме индивидуални и групови пътувания, хотелски резервации в цял свят, круизи, самолетни билети, екскурзоводски услуги, автомобили под наем, организация на семинари и конференции, организиране на културни и опознавателни пътувания за чужденци в България.

Предлагаме:

Туристически услуги в страната:

 • Ваканции и почивки в България - на море, планина, спа комплекси - през всички сезони
 • Организиране на мероприятия: търговски презентации, конференции, семинари, фирмени събирания
 • SPA и балнеологични програми
 • Еко и селски туризъм, пешеходни турове
 • Културни и опознавателни пътувания за чужденци в България
 • За чуждестранните партньори на нашите корпоративни клиенти - посрещане, трансфер, хотелско настаняване, екскурзионни програми, културни прояви, фолклорни вечери

Туристически услуги извън страната:

 • Индивидуални пътувания по планиран от Вас маршрут
 • Шопинг пътувания до известни за тази цел градове
 • Бизнес турове
 • Фамилни ваканции
 • Самолетни екскурзии
 • Хотелски резервации за хотели в цял свят
 • Автобусни екскурзии -Париж, Виена, Мюнхен, Рим, Венеция, Брюксел, Амстердам, Женева, Цюрих, Мадрид, Барселона,Турция, Гърция и много други.
 • Круизи по река Дунав, река Нил в Египет, Средиземно море
 • Почивки на ски курорти

При нас можете да направите хотелски резервации за цял свят. Ние предлагаме богат избор от хотели от различна категория навсякъде по света, подходящи както за бизнес пътувания, така и за лични и фамилни пътувания и почивки, като се съобразяваме с потребностите, желанията и възможностите на всеки един клиент.

Нашият екип се състои от квалифицирани и амбициозни млади хора, които ще ви предложат най-добрите и изгодни за вас решения.

Направете Вашата желана почивка сбъдната мечта!

Мнения

Напиши мнение за ТРАВЕЛУКС (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТРАВЕЛУКС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Вержиния Колева 21 Jun 2015 15:42

Миналата година ходихме до Венеция с Травелукс. Мога да кажа, че нямам никакви забележки. Автобуса и хотела бяха супер, екскурзоводката много отзивчива и компетентна. Цялата организация беше на ниво. Пак бихме пътували с тях.

Имахме удоволствието да бъдем обслужвани от тях вече два пъти и да добием впечатления за техният висок професионализъм! Трудността и отговорността не им пречи да бъдат изключително учтиви, безкрайно услужливи и да отстраняват и разрешават всички проблеми свързани с пътуването и настаняването на всеки един клиент. Пожелаваме на фирмата и служителите им много здраве, късмет и финансово благополучие! С големи благодарности! Ренета Жан Мирон и Атанас Трифонов

Евгени Тодоров 26 Apr 2015 11:35

Най-добрите.

Виолета Желева 24 Apr 2015 17:50

Това е агенцията, с която винаги ще пътувам! Те са сериозни, искрени и винаги успяват да намерят баланса между качество и цена. Горещо ги препоръчвам на всеки, който обича да пътува.

Lyuben Zyumbilski 14 Apr 2015 21:25

Радвам се, че имам удоволствието да използвам услугите на тази фирма. Изключително любезни, компетентни, ориентирани към клиента служители, които винаги успяват да ни зарадват с невероятни дестинации и внимание. Освен достъпните цени, в което се уверих, добро впечатление прави и организацията им на работа - по пътуванията си с тях не е имало абсолютно нищо, което да мисля аз или за което да се колебая. Освен това, те разполагат и със страхотен, собствен автопарк, което е чудесно и поради тази причина, цените им са доста достъпни. Трудно намерих агенция, на която мога да се доверя и то на достъпни цени, докато не открих Травелукс!

Nadejda Berova-Koleva 08 Apr 2015 16:08

Naj-dobrata tursitiqeska agencia, s perfektno personalno obslujvane.

Nevenka Cholakova 07 Apr 2015 16:57

Nie blagodarim za radostite, koito ni dostaviate i za korektnoto otnoshenie! Blagodaria!!!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!

Уважаеми клиенти, партньори и приятели, благодарим ви за доверието и прекрасните отзиви! Ние няма да преставаме да се опитваме да ви правим щастливи.

Sofia Vladimirova 07 Apr 2015 13:30

Уникални!

Възхитена съм от страхотното обслужване и уникалния екип! Продължавайте в същия дух!

Milica Rangelova 07 Apr 2015 13:12

Turistcheska agencia Travelux me napravi nai-shtastlivata jena na sveta. Zapoznah se smaja na mechtite si na tqhna perfektno organizirana ekskurzia!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.