ТРАВЪЛ ЕС ЕКСПРЕС

'Травъл Ес Експрес' ЕООД е оторизиран агент по продажба на самолетни билети на всички авиокомпании с представителства в България. Предлагаме самолетни билети, хотелски резервации, рент-а-кар резервации, медицинско застраховане, почивки и екскурзии.

“Травъл Ес Експрес“ ЕООД е туристическа агенция, регистрирана през 1995 г. Притежава лизенз за туристически агент No 03154. От 04.09.1996 г. е член на IATA /International Air Transport Association/. Фирмата е оторизиран агент по продажба на самолетни билети на всички авиокомпании с представителства в България. От 01.05.2001 г. е включена и работи в системата на IATA BSP /Billing and Settlement Plan/ България.
“Травъл Ес Експрес “ ЕООД е дългогодишен член на Сдружението на IATA агенциите в България /СИАБ/.

Пълния пакет авиационни и туристически услуги, които предлагаме:
- Самолетни билети по всички дестинации
- Хотелски резервации за всяка точка от земното кълбо
- Индивидуални пакети за почивка в страната и чужбина
- Организирани самолетни, автобусни екскурзии и чартърни програми
- Организиране на прояви в сферата на конгресния туризъм
- Рент-а-кар резервации
- Медицинско застраховане


Самолетни билети

“Травъл Ес Експрес“ предлага самолетни билети на всички представени в България авиокомпании по всички дестинации, с прилагане на най-изгодни тарифи, възможни намаления и промоции на авиокомпаниите;
- резервации по телефона;
- справки за разписания, маршрути и тарифи;
- удобни начини за разплащания чрез платежни нареждания, кешови плащания в лева и валута, всички видове други безналични плащания.
- доставка на адрес на поръчаните от клиента самолетни билети, ваучери и др. документи
- продажба на билети за чартърни полети


Хотелски резервации
“Травъл Ес Експрес“ работи с различни резервационните системи, което позволява богат избор на хотели от всички категории във всяка точка от земното кълбо. Това дава възможност на агенцията да предложи подходящи хотели както за бизнес пътувания, така и за лични пътувания и почивки, като се съобразява с желанията на всеки един клиент.

- Актуална информация за цени и условия на повече от 50 000 хотела по цял свят
- Директни договори с хотели и туроператори предлагащи атрактивни цени
- Преференциални цени за групови пътувания
- Организиране на прояви в сферата на конгресния туризъм


Почивки и екскурзии
“Травъл Ес Експрес“ има сключени договори с много български и чуждестранни туроператори и предлага богат избор от почивки и екскурзии.

- Индивидуални почивки по зявка на клиента /избор на дестинация, маршрут, дати, категория хотел, тип изхранване и всички останали детайли за пътуването/
- Организирани групови почивки
- Автобусни и самолетни организирани екскурзии /многообразие на маршрути, богата екскурзоводна програма/
- Чартърни програми по хитови дестинации

Рент-а-кар
“Травъл Ес Експрес “
предлага коли под наем в България и чужбина.
- Избор на цени на няколко рент-а -кар компании
- Избор на условия на няколко рентакар компании
- Избор на различни модели и клас автомобили

Предлагаме услугите на следните рент-а-кар компании: Europcar, Hertz, Sixt, Avis, Budget, Holidays Auto, Rent Auto и други.

 

Нашите клиенти могат да разчитат на висок професионализъм, експедитивност и коректност; нетрадиционни решения в сложни ситуации; максимална степен на конфиденциалност и дискретност. Това ни прави предпочитан избор за доставчик на екскурзии и самолетни билети. Удовлетворението на клиентите е най-важно за нас. 

Мнения

Напиши мнение за ТРАВЪЛ ЕС ЕКСПРЕС (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТРАВЪЛ ЕС ЕКСПРЕС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Диана Лазарова 20 Nov 2013 14:10

Само една дума е достатъчна - "Магьосници"!Моите адмирации към уменията и на тези професионалисти!Всички услуги които са ми извършвали са били на изключително високо ниво.Винаги съм получавала най-добрите цени с префектна организация и качество на обслужване за различни дестинации.Досега нямам забележка!Поздравления !!!

Ивелина Янева 21 Apr 2011 10:34

Ползвах услугите им при закупуване на самолетни билети. Останах впечатлена,когато получих доста по-ниски цени от тези на други агенции. Препоръчвам ги!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.