КРИС ЕЪР

Крис Еър е Вашият доверен партньор и консултант за всяко пътуване или събитие! Туристическа агенция и тур оператор, предлагащ разнообразие, високо ниво на обслужване и отлично съотношение качество-цена, съгласно с бюджета и очакванията Ви.

КОГАТО ПЪТУВАТЕ – ЗАПОМНЕТЕ КРИС ЕЪР!

Ние ще открием за Вас най-добрите цени за Вашия полет, хотел, за Вашата ваканция и почивка, за бизнес пътуване или приключенска екскурзия. Крис Еър - с достъп до всяка една точка по света!

Крис Еър ООД е туроператорска агенция, лицензирана от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, търговски представител в България на авиокомпаниите flydubai и Ukraine International Airlines, както и на голям дистрибутор за хотели по цял свят.

С екип от опитни специалисти в областта на туризма и авиацията, Крис Еър може да Ви предложи разнообразни оферти до всяко кътче на планетата. Ние сме готови да изслушаме вашите желания и да предложим качество, комфорт и спокойствие, според потребностите Ви – било за индивидуални пътувания, семейни ваканции, бизнес пътуване, организиране на семинари и много други.

За нас е важно да сбъднем Вашите мечти, ето защо предлагаме богата гама от възможности за Вашето пътуване:

• Семейни ваканции – България и по света
• Индивидуални пътувания – до всяка една точка на планетата
• Групови пътувания
• Околосветски пътешествия
• Бизнес пътувания и командировки
• Организиране на семинари, конференции, тимбилдинг
• Шопинг турове, бягство за уикенда
• Рент-а-кар
• Самолетни и автобусни екскурзии
• Трансфери
• Хотелски резервации и хотелско настаняване
• Медицински застраховки

Ние от Крис Еър можем да помогнем в избора на място и организирането на Вашия меден месец – съобразен изцяло с възможностите – ние ще Ви предложим екзотични острови, райски кътчета, исторически места, световни забележителности, круизи.

Чрез нас можете да изненадате стилно Вашите приятели, родители, деца, подарявайки им незабравим спомен с посещението на мечтана дестинация, защото Крис Еър умее да сбъдва мечти – използвайте нашите подаръчни ваучери за сума, която Вие желаете. Подарете (си) романтичен Уикенд за двама в България и по света.

Крис Еър може да помогне в организирането на вашата конференция, семинар и тим билдинг, като нашите експерти имат опита и необходимата квалификация, за да успеят да предложат оптималното решение за вашата фирма и институция. Независимо от големината на групата и целите на посещението, Крис Еър е отворена към Вас.

Крис Еър ООД

София, ул. Ангел Кънчев 43, вход откъм бул. Патриарх Евтимий
Тел. 0700 100 81 (на цената на един градски разговор)
       02 981 50 91
Тел./факс: 02 981 50 96
E-mail: office@chrissair.com
Skype: chrissair_office1, chrissair_office2,
www.facebook.com/ChrissAir

Мнения

Напиши мнение за КРИС ЕЪР (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КРИС ЕЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ползвахме услугите на Крис Еър за организиране на почивката ни извън България и останахме изключително доволни. Всичко беше изпипано до на май-малката подробност и се насладихме на една изключително приятна почивка ! Благодарим ви Крис Еър!

Доволен съм

Доволен съм от обслужването на Крис еър. Купувам от тях самолетни билети и правя хотелски резервации, понеже пътувам често по работа в чужбина. Знам, че мога да разчитам на тях да ми намерят най-изгодната цена.

Розита Алексева 30 Jun 2011 16:32

ПРЕКРАСНО!

Будапеща и прекрасен град! Възползвах се от услугите на Крис еър и останах много доволна.И като цени, и като условия за пребиваване.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.