ЛОЗАНОВА 48

Агенция за превод и легализация Лозанова 48 ООД предлага комплексни преводачески услуги от и на български език към официалните езици на ЕС, както и други езици - писмен и устен превод и локализация, компютърно подпомаган превод със SDL Trados.

Агенция за превод и легализация Лозанова 48 ООД е основана през 1994 г. Това е първата агенция, внедрила корпоративен софтуерен продукт за компютърно подпомаган превод SDL Trados Synergy 2007 Business и система за управление на бизнеса Oracle. Това осигурява прецизност на превода, висока производителност и по-ниска себестойност на услугата. Дружеството разполага с 4 офиса, в които работят над 300 експерти. Благодарение на това агенцията днес е предпочитан доставчик на преводачески услуги за над 400 корпоративни клиенти.

Лозанова 48 ООД предлага комплексни преводачески услуги от/на български език към официалните езици на ЕС и други езици – писмен превод и локализация,компютърно подпомаган превод със SDL Trados Synergy 2007 Business, Across и други програми, превод на техническа документация в AutoCAD, InDesign, предпечатна подготовка, устен превод и заверки на документи.
 

Мнения

Напиши мнение за ЛОЗАНОВА 48 (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛОЗАНОВА 48! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Помощта, която получих от Лозанова 48 ООД за превеждането и представянето на проект пред новите ми партньори от Италия беше просто неоценима. Желая им успехи и да бъдат все така експедитивни в работата си.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.