ХЕРОС БГ

Превод и легализация на документи. Отлично качество и най-ниски цени на пазара. Екип от професионални преводачи с многогодишен стаж. Преводи по e-mail. Преводи от и на английски, немски, италиански, френски, руски, турски, испански, гръцки и много др

Можете да ползвате нашата платформа за автоматично подаване на заявки за превод от и на повечето световни езици - http://www.eutranslationservices.com

Ново ниво на преводаческите услуги!

Агенцията е оторизирана от Министерство на външните работи на Република България, да извършва легализирани преводи на документи. Освен превод и легализация агенция Херос БГ извършва консултации във връзка с начина на легализиране на документи издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация.

Херос БГ осигурява и заверка с апостил. Гарантираме валидността и признаването на Българските документи в чужбина, като по този начин те придобиват силата на оригинален документ.

Работим съвместно с професионалисти по въпроси, свързани с връщането на събрани от Вас данъци по време на работата Ви в чужбина.

Екипът на Херос БГ може да Ви консултира относно визови въпроси:

Опитът на агенцията в областта на преводаческите услуги е над 20 години.

Преводите се извършват по Европейски стандарт за качество EN 15038/2006.

Агенцията извършва качествени преводи на ниски цени във всички области, например превод на технически, превод на юридически, превод на медицински и много други видове специализирани текстове.

Херос БГ извършва преводи директно от всякакви на всякакви чужди езици с преводачи с роден език - този на който се превежда. Работим с преводачи на почти всички езици в света.

В агенцията можете да поръчате превод от и на следните езици:

английски, немски, френски, италиански, испански, руски, украински, чешки, полски, словашки, словенски, сръбски, македонски, турски, арабски, албански, персийски, гръцки, румънски, молдовски, холандски, иврит, както и много други езици.
 

Мнения

Напиши мнение за ХЕРОС БГ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕРОС БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Силвия Стоянова 02 Feb 2012 08:53

Доволна съм

Да, и аз съм ги ползвала. Обясниха ми всичко по заверките. Оправихме всичко много бързо. Доволна съм и пак ще ги ползвам! Питах и други агенции, но те ми дадоха най-дорите цени.

Иван Златанов 01 Apr 2010 13:11

ОТЛИЧНА ОЦЕНКА!

Изключително съм доволен от начина на работа и професионалния подход на агенцията. Цените са реално ниски! Препоръчвам ги горещо!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.