Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АЛЕФ ПРЕВОДИ

Качествени и своевременни преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, гръцки и турски език. Работим за вас така, както бихме работили за себе си. Най-важно за нас е клиентът да остане доволен от услугите ни. Превод и легализация!

Превод и легализация на документи, устни преводи, придружаване на чужденци.

Езици: английски, руски, немски, френски, италиански, гръцки, турски, словенски, сръбски.

Английски език:

  • качествени юридически преводи от юрист
  • медицински преводи от преподавател в Медицинския университет - София
  • технически преводи от инженер

Изпълнение на поръчките добросъвестно, качествено и в срок. Разумни цени по договаряне. Отстъпки за редовни клиенти и за по-голям обем на поръчката. Правни услуги, счетоводни и одиторски услуги.

Нашите заклети преводачи имат необходимото образование и опит в областта на право, медицина, бизнес, финанси, техника и др. и са подписали нотариално заверени декларации, че носят отговорност за верността на извършваните от тях преводи Имаме сключен договор с Министерство на външните работи за извършване на официални преводи на документи и други книжа от български език на чужди езици и от чужди езици на български език.

Предлагаме:

  • Писмени преводи
  • Легализация на документи
  • Устни преводи
  • Редакция на превода
  • Редакция от експерт-редактор

Всички преводи, които се извършват от нас, отговарят на правилата на добросъвестната търговска практика за съответната услуга и приетите от изпълнителя изисквания на Клиента.

 

Мнения

Напиши мнение за АЛЕФ ПРЕВОДИ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЛЕФ ПРЕВОДИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Николина Попова 12 May 2015 10:41

Преводи

Наложи ми се да ползвам услугите на Алеф за медицински превод на епикриза и други документи за лечение в чужбина. Справиха се професионално и в уговорения срок. Пожелавам им здраве и бъдещи успехи.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.