ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ предлага складиране на входящи и изходящи групажни пратки от и за Европа. Спедиция - вътрешен и международен транспорт със собствени и наети превозни средства. Транспорт - автомобилен, железопътен, въздушен или морски.

Фирма Лагермакс Спедицио България е на българския пазар вече 23 години. Занимава се със спедиция, вътрешен и международен транспорт на товари със собствени и наети превозни средства.

Фирмата е част от австрийския концерн Лагермакс. Лагермакс Спедицио България организира превоз на продукция на фирми предимно от Австрия. Сред приоритетите на фирмата е и транспортът на резервни части за автомобилната индустрия.

Лагермакс Спедицио България предлага професионални международни транспортни решения. Партньор, на който може да разчитате, когато имате нужда да получите правилните продукти на точното място в точното време - с камион или железопътен, въздушен или морски транспорт.

Транспортни решения:

автомобилен
• железопътен
• въздушен
• презокеански
• корабоплаване
• превоз на опасни товари

Логистика

Нашите специалисти по логистика имат необходимото ноу-хау за широка гама от индивидуални решения в индустрията в областта на B2B и B2C. Започваме със съвместен анализ на Вашите желания и изисквания, от които ние ще разработим и ще Ви предложим иновативни и прогресивни логистични решения.

Складиране:

• съхранение
• съхранение на опасни товари

Автомобилен транспорт:

• международни превози
• вътрешни превози
• специални митнически складове

Индустриални покрития/Контейнери

Лагермакс Спедицио България предлага богат избор от размери опаковки. Те могат да бъдат използвани за превоз на стоки по целия свят или просто за временното им складиране. Здравата стоманена конструкция на всички видове контейнери - произведени в съответствие с приложимите норми на ISO – е гаранция за безопасно транспортиране и правилно съхранение на стоката.

Лагермакс има правилното решение за всички изисквания. Контейнерите могат да бъдат използвани и за кратки срокове, с широк спектър от приложения - независимо дали искате да купите, под наем или на лизинг.

Надеждни линии и първокласен международен партньор, гаранция за високото качество на нашите услуги.


www.lagermax.com

 

 

Мнения

Напиши мнение за ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стойко Гълъбов 17 Jul 2015 13:51

С Лагермакс сме партньори от години. Ползваме ги за международен транспорт и спедиция за Европа. Доволни сме от това партньорство. Много са изрядни и коректни, организацията е на много високо ниво. Допълнително улеснение е че предлагат и складиране на стоките.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.