ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ

ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ предлага международен транспорт със собствени и наети превозни средства по суша, въздух и вода.Складиране на входящи и изходящи групажни пратки от и за Европа, както и спедиторски отдел със силно развита мрежа от партньори

Лагермакс Спедицио България ЕООД оперира на българския пазар от 2005г.

Част от Австрийския концерн и под контрола на Lagermax Internationale Spedition GmbH – Австрия с опит на пазара вече от 100 години ( 1920г.). Като включва следните услуги:

Собствен автопарк – 13.60м камиони със стандарт ЕВРО 6, оборудвани с АДР и ремаркета с XL сертификат, извършващи международен и вътрешен транспорт.
Групажни линии – ежедневно отпътуване HUB – HUB Австрия – България, Унгария – България и обратно, включващи експресни доставки от 24ч.
Нощни доставки за територията на България, разполагащ с 4 Соло автомобила оборудвани с падащ борд и баркод четци, извършваме нощни и дневни доставки в цяла България.
24/7 сервиз - на територията на България, доставки на спешни малки пратки.
Спедиция - голяма мрежа от партньори и спедиращ отдел покриващ почти всяка точка на света.
Складиране/складови операции – наети складови площи в София и Бургас в модерен логистичен център – ( София 7200 м2 и Бургас 600m2 ), извършващ всички видове операции предлагани на пазара.

Екипът на Лагемакс Спедицио България ЕООД е изграден от високо квалифицирани кадри, способни да реагират бързо и адекватно във всяка една ситуация.

www.lagermax.com

 

 

Мнения

Напиши мнение за ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛАГЕРМАКС СПЕДИЦИО БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стойко Гълъбов 17 Jul 2015 13:51

С Лагермакс сме партньори от години. Ползваме ги за международен транспорт и спедиция за Европа. Доволни сме от това партньорство. Много са изрядни и коректни, организацията е на много високо ниво. Допълнително улеснение е че предлагат и складиране на стоките.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.