СМАРТ ЕКСПРЕС

Смарт Експрес предлага услуги в сферата на логистиката и спедицията - морски, въздушен, сухопътен, речен и жп транспорт. Специализирани сме в превоза на живи животни. Групажни превози. Митническо агентиране. Превоз на извънгабаритни и опасни товари.

Смарт Експрес е основана в гр. София през 2000 г. от специалисти с дългогодишен опит в областта на спедицията. Ние сме спедиторска фирма, която развива няколко вида дейност: морски, въздушен, сухопътен и железопътен транспорт.

Смарт Експрес извършва и специални превози като транспорт на живи животни, извънгабаритни товари, опасни товари, плодове и зеленчуци, дрехи на закачалки. Предлагаме също така и услуги в областта на митническото посредничество.

Нашата дългогодишна практика е доказала, че клиентите са най-важни за нас. Във фирмата ни работи високомотивиран и амбициозен екип от хора, които знаят, че качеството на предлаганите от нас услуги трябва да е на ниво и с необходимото качество, което заслужавате.

Ние вярваме, че клиентът стои над всичко, затова основната ни цел е да задоволим всички негови изисквания относно транспортирането на товара. Доказателство, че успяваме са многобройните ни доволни клиенти и дълготрайните партньорски отношения с тях.

Предлагаме гъвкави логистични решения за Вашия бизнес до почти всяка точка на света. Тъй като имаме надеждни партньори в цял свят, ние можем да предложим различни решения според Вашите нужди. Служителите на Смарт Експрес са отговорни и можете да разчитате на нас, че стоката Ви ще пристигне за договореното време и на договорената цена.

Логистични услуги:

 • Въздушен транспорт
 • Превоз на живи животни
 • Сухопътен транспорт
 • Групажни превози
 • Речен и морски транспорт
 • Митническо оформяне на пратки
 • Железопътен транспорт

В основата на всичко, което правим, е ценностната ни система. Тя дава облика на цялата ни дейност. Основните ценности, върху които се гради нашият бизнес са:

 • Професионализъм
 • Надеждност
 • Честност
 • Отговорност

Главните европейски дестинации, до които извършваме превози, са: Германия, Италия, Гърция, Дания, Австрия, Франция, Испания, Словения, Русия, Англия, Португалия, Унгария и Полша.

Приоритетни дестинации са Западна Европа, Централна и Източна Европа, както Близък и Далечен Изток; Северна и южна Америка, Азия, Африка и Австралия.

Контакти:

София, Летище София, бул. Брюксел №1, бл. 1, вх. 1, ап.5
Телефони:
02 937 33 78
02 945 94 04
0888 22 38 41
office@smart-express.com
www.smart-express.com
 

Мнения

Напиши мнение за СМАРТ ЕКСПРЕС (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СМАРТ ЕКСПРЕС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Наско Киров 19 Jul 2015 20:01

СМАРТ ЕКСПРЕС извършват превоз на животни от фермата ми до пазарите. Много съм доволен от тая спедиторска фирма. След като пробвах с няколко фирми за транспорт накрая попаднах на тях. Професионална и компетентна работа, препоръчвам ги.

Иван Георгиев 10 May 2014 10:46

Доволен клиент

Работим с фирма СМАРТ ЕКСПРЕС за спедиция на специални товари.Препоръчваме ги!

Тодор Паскалев 24 Apr 2014 09:51

mnenie

Познавам фирма Смарт Експрес спидиторска фирма.Предлагат и извършват превози на: живи животни, опасни товари по море, въздух и шосе, пресни плодове и зеленчуци.Страхотни са.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.