ТТЛ

Нашата фирма е създадена в края на 2001 г. от специалисти с дългогодишен опит в областта на международния транспорт и е специализирана в превозите на химически продукти, газове под налягане и други специални товари. Железопътни и автомобилни превози.

Фирма ТТЛ ЕООД е създадена през 2001 г. от специалисти, които имат дългогодишен опит в областта на международния транспорт. Фирмата е специализирана в превозите на химически продукти, газове под налягане и други специфични товари. Стремим се непрекъснато да повишаваме качеството на предлаганите от нас услуги и все по-пълно да удовлетворяваме изискванията на нашите клиенти.

Ние предлагаме на своите български и чуждестранни клиенти висококачествени услуги по организацията, логистиката и осъществяването на превози във вътрешно и международно съобщение.

ТТЛ е член на Националното сдружение на българските спедитори, асоцииран член на ФИАТА, член на БТПП, член на българската асоциация на собствениците на частни вагони и е сертифицирана по ISO 9001:2000.

Нашата дейност обхваща:

  • Железопътни превози в обикновени и специализирани вагони от внос, за износ и транзит през България за и от Европа
  • Железопътни превози в обикновени и специализирани вагони за и от страните на ОНД през ферибота Варна - Иличевск и през Румъния с претоварване на Унгени
  • Автомобилни превози от/за България за и от ОНД и Европa, транспорт с бордови и хладилни автомобили
  • Комбинирани схеми, съчетаващи възможностите и предимствата на автомобилния, железопътния и речно-морския транспорт
  • Обезпечаване на текуща информация в реално време за движението на превозните средства;
  • Контейнерни превози - превоз на контейнери с железопътен транспорт от/до българско или гръцко пристанище
  • Железопътни вагони под наем
  • Осигуряване на специализиран подвижен състав за превоз на химически и петролни продукти, инертизация и азотиране на ж.п. вагони, както и ремонт на частни вагони по заявка на собственика им

София 1271, ул. Азалия 2
Тел./факс: 02 9313100, 02 9311988, 02 9312088, 02 9322099

Мнения

Напиши мнение за ТТЛ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТТЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Григор Григоров 25 May 2015 13:59

Моята фирма ползва услугите на ТТЛ за спедиция - железопътен и автомобилен транспорт, тъй като изнасяме продукция за Европа и ОНД. Много коректни партньори, можем да разчитаме на тях във всеки един момент. Услугите им са на много високо ниво. Препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.