ФТС БЪЛГАРИЯ

ФТС България предлага ERP и CRM решения за управление на бизнеса, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM, Deltek Maconomy. Система за управление и архивиране на документи.

ФТС България предлага ERP и CRM решения за управление на бизнеса, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV , Microsoft Dynamics CRM, Deltek Maconomy.
Сред предлаганите от ФТС България решения са и системата за управление и архивиране на документи M-Files, както и различни специализирани, вертикални ИТ решения по индустрии (за печатарската индустрия, за транспортни и логистични компании, за дистрибуторски фирми и т.н.)
 ФТС България се доказа като надежден и коректен партньор, който предлага съвременни и иновативни бизнес решения, благодарение на многобройните си успешно реализирани проекти. Днес фирмата е водещ доставчик на ERP решения за Централна и Източна Европа.

Стратегията на ФТС България е да предлага иновативни решения от водещи световни производители, базирани на ERP системи с богата функционалност. На базата на уникалния си опит в региона, ФТС локализира и адаптира системите към специфичните бизнес практики на страните от Централна и Източна Европа.

ФТС България има за цел да осигури гладкото и ефективно протичане на работните процеси в организацията на клиента чрез изграждане на модерна информационна система, която да подпомага мениджмънта на компанията на всяко едно ниво при вземане на решения.

ФТС България има за задача да осигури гладкото и ефективно протичане на работните процеси в организацията на клиента чрез изграждане на модерна информационна система, която да подпомага мениджмънта на компанията на всяко едно ниво при вземане на решения.
 Творческият подход, професионализмът и ангажираността на целия екип са гаранция за успешното реализиране на проектите.
 ФТС е основана през 1994г. в България и оттогава се развива динамично и разширява своята дейност, като открива собствени офиси в Холандия, Русия и Украйна и работи с партньори в Унгария, Чехия и Полша.
 ФТС е сертифициран партньор за Microsoft Dynamics и изключителен дистрибутор на Maconomy за Централна и Източна Европа.

Предлаганите от ФТС България услуги гарантират на клиентите, че техните инвестиции в информационна система са надеждно защитени чрез непрекъснати подобрения и поддръжка на ERP системата.
Нашите специалисти имат професионален опит и познания за предоставянето на пълен набор от услуги по време на процеса на избор и внедряване на ERP решения:

  • Анализ на потребностите от информационна система
  • Детайлен анализ и реинженеринг на бизнес процесите
  • Настройка и внедряване на ERP системи
  • Обучение на потребителите
  • Поддръжка на ERP системи

Нашите контакти:

Офис София
Бизнес център Белисимо, сграда С, офис 58
бул. България 102, 1680 София
тел: + 359 2 818 36 63
факс: + 359 2 818 36 64
e-mail: info.bg@fts-eu.com

Офис Варна
ул. Дебър 58, ет.4, офис 24
9000 Варна
тел. : + 359 52 64 33 29
факс: + 359 52 64 35 65
e-mail: info.bg@fts-eu.com

 

Мнения

Напиши мнение за ФТС БЪЛГАРИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФТС БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Зорница Радева 23 Jul 2015 13:17

ФТС БЪЛГАРИЯ ни инсталираха ERP система за управление на проектите и клиентите. Това ни улесни много работата. Понякога се шегуваме с колегите, че се чудим как сме работили преди това. Препоръчвам с две ръце.

Иван Георгиев 10 May 2014 13:58

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам услугите на фирма ФТС БЪЛГАРИЯ.Поърсихме ги за опреден проект и получихме компететна консултация.Ще се обърнем към тях за SRM решението.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.