Софтуер в София

АСУ КОТОВА СОФТ

Телефон: 029461841

София, ул. Каймакчалан 1, вх. Б

Анализ ФСД - Цялостна счетоводна програма - банка, каса, себестойност, складове, главна книга, годишни отчети, финансов анализ, издаване на фактури, следене разчетите с доставчици и клиенти. Данъчен амортизационен план. Пълно счетоводно обслужване.

ФИНИТ СОФТУЕР СИСТЕМС

Телефон: 024392100; 024392109

София, ул. Михаил Тенев 12, БЦ Евротур, ет. 3, офис 12

Финит Софтуер Системс ЕООД е софтуерна компания, специализирана в разработка, дистрибуция и реализация на висококачествени и надеждни цялостни информационни решения в областта на хотелиерството и туристическата индустрия.

Локатор БГ - Онлайн GPS система за проследяване и автоматично отчитане на тол такси

Телефон: 0879409045; 0879409044

София, бул. Петко Каравелов 5, ет. 1, оф. 3

Локатор БГ е онлайн GPS система за проследяване, която поддържа управление на авто паркове. Системата е изпълнена на високо професионално ниво и позволява в реално време да се визуализира разположението на всякакви обекти върху електронна карта.

БАЛКАН СЪРВИСИС

София, ул. Екзарх Йосиф 31 ет. 3

Balkan Services е консултантска ИТ компания, която от 2006 г. до днес има завършени успешно над 660 проекта за внедряване на бизнес софтуер като ERP, BI, WMS, FPM системи, както и изграждане на цялостна IT инфраструктура.

PcFix

София, ул. Гургулят 27, ет.4, ап.4

PcFix e водеща софтуерна компания с дългогодишен опит в разработването и препродаването на софтуер. PcFix е изградила безупречна репутация в технологичната индустрия сред своите клиенти с екипите за бързо реагиране.

ФТС БЪЛГАРИЯ

София, бул. България 102, бизнес център Белисимо ет. 5, оф.58

ФТС България предлага ERP и CRM решения и бизнес приложения за управление на бизнеса, като Microsoft Dynamics 365, Deltek Maconomy.

КУОЛИТИ ХАУЗ

София, кв. Иван Вазов, ул. Балша 1, ет. 3

Куолити Хауз ЕООД е лидер в областта на софтуерното тестване, с богато портфолио от международно акредитирани обучения и консултантски услуги. Quality House Ltd. е с централен офис в София и регионални центрове в Пловдив и Нови Сад, Сърбия.

ВИКСИС

София, ул. Г.С. Раковски 151, вх. Б

Виксис създава образователни компютърни игри за деца. Чрез игрите на Виксис децата се забавляват и същевременно подпомагат обучението си по български език, математика, роден край и английски език. Продуктите ни се ползват у дома , градини и училища.

БД СОФТ

София, ж.к. Младост 3, бл. 364, вх. 6, ет. 6 ап. 31

Разработка на системи за управление на дилъри на автомобили и автосервизи. Връзка с основните системи ползвани от застрахователите - AudaTex, DAT, Smart Claims. Счетоводен софтуер Счети - сметкоплан, ДДС, дълготрайни активи, финансови отчети, справки

БГ УЕБ СОФТ

София, бул. Инж. Иван Иванов 70, вх. Б, ет.2

БГ УЕБ СОФТ е софтуерна компания, която предлага разработване, внедряване и поддръжка на съвременни софтуерни системи - финансови и банкови системи, система за провеждане на спортни състезания, приложения за мобилни устройства и други продукти.

ИНФОДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ

София, , ул. Атанас Узунов 49, ет. 5

Ексклузивен дистрибутор на F-Secure Anti-Virus за територията на България и Румъния. Ние сме иновативни и твърдо решени да доставяме най-добрите решения в сферата на информационната сигурност. Подсигурете онлайн присъствието си и своите данни.

СМ КОНСУЛТА ЕООД

София, бул. България 102, Бизнес център Беллиссимо

СМ Консулта ЕООД предоставя висококачествени услуги в областта на IT и бизнес консултирането, внедряването и локализацията, развоя, обучението и поддръжката на бизнес софтуер.