АСУ КОТОВА СОФТ

Анализ ФСД - Цялостна счетоводна програма - банка, каса, себестойност, складове, главна книга, годишни отчети, финансов анализ, издаване на фактури, следене разчетите с доставчици и клиенти. Данъчен амортизационен план. Пълно счетоводно обслужване.

Асу Котова Софт е повече от петнадесет години на пазара за счетоводен софтуер. Предоставяме програмата Анализ ФСД, която представлява счетоводен софтуер, който непрекъснато се обновява, за да отговори на изискванията на нашите клиенти. Това е цялостна счетоводна програма за фирмено управление с функции за:

  • склад
  • производство
  • генериране на месечни отчети
  • генериране на годишни отчети
  • финансов анализ
  • издаване на фактури
  • модул дълготрайни активи
  • следене на разчети с доставчици и клиенти

Отделните функции се предлагат и като самостоятелни системи. Ангажираме се с продажба, поддръжка и технически и счетоводни консултации. Предлагаме пълно счетоводно обслужване.

Нашите клиенти са големи фирми, бюджетни предприятия, фондации, счетоводни къщи. При закупуване на програмата клиентите могат да се възползват от разсрочено плащане без оскъпяване на продукта. Актуализацията в рамките на една година от закупуването е безплатна.

Можете да разчитате на коректно отношение и внимателно обслужване, както и на всякакви консултации и разяснения относно програмата.

Адрес: София, ул. Каймакчалан 1, вх. Б
Телефон: 029461841
 

Мнения

Напиши мнение за АСУ КОТОВА СОФТ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АСУ КОТОВА СОФТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Златка Василева 12 May 2015 12:44

Счетоводна програма

От доста време работим със счетоводн програма Анализ ФСД (работя в счетоводна къща). Работата ни значително се улесни. Освен това програмата се обновява за да отговаря на най-новите изисквания. Мога да препоръчам на колегите счетоводители.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.