КРЕАТИВО

Лицензирана агенция за подбор на персонал за България и чужбина. Плащането на услугата за подбор става 1 месец след започването на работа. Отстъпки при повече от 3 работни места. Извършваме услуги по аутсорсинг - отдаване на персонал под наем.

Креативо ЕООД е лицензирана агенция за подбор на персонал за България и чужбина. Вече десет години предлагаме различни услуги, свързани с пазара на труда и провеждането на тренинг програми. Стремим се да отговорим на всички пазарни изисквания, които българският или чуждестранен работодател поставя към кандидатстващите за свободни позиции.

Прилагаме всички законови средства, за да защитим правата на кандидатстващите за работа. Разработваме и се включваме в подходящи програми за развитие на човешките ресурси, финансирани от Европейския съюз.

Не изискваме авансово плащане за услугите: плащането на услугата за подбор на служители става 1 месец след започването на работа.

Предлагаме отстъпки при повече от 3 заявени работни места.

Извършваме и услуги по аутсорсинг и оценка на персонал.

Сред извършваните от нас услуги са:

  • Безплатно включване в нашата база данни
  • Организиране на безплатни или частично финансирани тренинг програми и преквалификационни курсове;
  • Предлагане на трудови договори за реални работни места
  • Предлагане и организация на различни възможности за транспорт;
  • Постоянна връзка с работодателя и назначения на работа един месец след започване на трудовите му задължения.

Свържете се с нас:
Адрес: София, ул. Г. Вашингтон 45
Телефони: 087/8283023; 087/8283021; 087/8283022; 02/9836343
E-mail: office@creativo.biz
Web: www.creativo.biz
 

 

Мнения

Напиши мнение за КРЕАТИВО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КРЕАТИВО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Откак решихме да се обърнем към агенция за подбор на персонала, сме много доволни. Това са хора професионалисти, които знаят как да намерят точния човек за нас. Мен лично ме впечатли и това, че се плаща 1 месец след започване на работа на служителя, което ни гарантира удовлетворение от избора. С две думи - оставете тези неща на професионалистите, те ще го направят така, че да останете доволни.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.