Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Работа в Англия

Работа и квартира в град Манчестър, Англия. Търсим млади и енергични хора за раздаване на флаери и събиране на дрехи втора употреба. Седмично заплащане, трудов договор, без комисионни. Поемане от летището, осигурена квартира и гарантирана работа.

Набираме млади, енергични хора с желание за работа и развитие в чужбина. Предлагаме гарантирана работа и квартира в град Манчестър, който в настоящия момент се определя като един от най-перспективните градове във Великобритания.

Ние предлагаме:
· Работа – разпространяване на флаери, рекламни листовки и дипляни в определени райони на града, както и събиране и складиране на дрехи втора употреба. Гарантираме за сигурността на работата.
· Трудов договор и седмично заплащане, без комисионнии такси
· Квартира
· Организирано посрещане на летището

Кандидатствайте като ни изпратите автобиография Europass, снимка и свидетелство за съдимост на следния имейл: ssservice@abv.bg и се свържете с нас на телефони: 02 979 9575, 02 979 9676
 

Мнения

Напиши мнение за Работа в Англия

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Работа в Англия! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.