ТРАУРНА АГЕНЦИЯ АКРОПОЛ

Траурна агенция Акропол организира погребения и кремации. Специализиран транспорт в страната и чужбина, траурни аксесоари, необходими за ритуалите - ковчези, урни, драперии, венци, некролози и други. Гарантираме Ви професионализъм и коректност.

Акропол е най-бързо развиващата се агенция за траурни услуги. Успехът ни се дължи на младия и креативен персонал, подхождащ с особено внимание, съпричастност и професионализъм към хората в този тежък за тях момент. Благодарността и признателността на нашите клиенти е това, което ни подрежда в първите места в нашата сфера.

Траурна агенция Акропол оказва пълно съдействие и организация на траурни обреди, ритуали за покойници, погребения и кремации.Агенцията е вписана в регистъра на Столична община.

Траурна агенция Акропол е регистрирана, като администратор на лични данни. Всички служители задължително подписват декларация и уведомление, че носят отговорност по чл. 42./1/ от ЗЗЛД.

Разполагаме със специализирани автомобили, без отличителни надписи и знаци за етнос и религия. Автомобилите притежават сертификат EURO 4 и удостоверение от столична РИОКОЗ за транспортиране на тленни останки в страната и чужбина.

За клиентите си Траурна агенция Акропол предлага всички необходими действия по организацията на погребение или кремация. Снабдяване с документи (препис извлечение от акт за смърт), извършване на транспорт на покойници от и за провинцията, хладилна камера за покойници, заявяване на ритуална зала и др.

Погребалната агенция предлага и голямо разнообразие от траурни стоки и аксесоари, в зависимост от предпочитанията на близките на починалия:

• Ковчези
• Урни
• Венци
• Аранжировки за ковчег
• Драперии
• Некролози
• Кетъринг за ритуална зала

Гарантираме ниски цени и коректност. Не се колебайте да направите консултация за цени и услуги по телефона.

Адрес – офис 1
София, ул. Черковна №72 /ъгъла с ул. Оборище/

Адрес – офис 2
София, бул. акад. Иван Гешов №46

Денонощни телефони:
02 846 86 58
0887 622345
0878 622345

www.akropolbg.eu

Мнения

Напиши мнение за ТРАУРНА АГЕНЦИЯ АКРОПОЛ (8)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТРАУРНА АГЕНЦИЯ АКРОПОЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Живка Ангелова 25 May 2015 13:27

Благодарност

В такъв тежък за всяко човешко същество момент е много важно да попаднеш на подходящата траурна агенция. Не просто професионалисти, а истински ХОРА. Организираха погребението на мой близък перфектно. И не само това, проявиха изключителна съпричастност и съобразителност. Благодаря ви, мили хора!

КЕРТОВ 11 Dec 2013 19:54

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ АДИС

Момчетата от траурна агенция Адис наистина свършиха всичко и нямахме никакви проблеми. Организацията беше перфектна и наистина ние с майка ми не се наложи да правим абсолютно нищо. Отгоре на всичко не се опитваха да ни вземат прекалено много пари, а за всичко което искахме, предлагаха най-оптималния вариант. Сигурно има и по-евтини траурни агенции, но за цялостната работа която свършиха и то всичко точно на време, просто съм доволен.

Мария Виденова 28 Jul 2013 22:06

Рядко срещано добро отношение

Изключително коректни служители!!!

Нели Сотирова 16 Jul 2012 16:55

ЧОВЕЩИНА И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!! БЛАГОДАРЯ!

Благодаря с цялото си сърце на Николай и всички, работещи в екипа на агенцията. Изключителни хора, проявяващи уважение, човещина, съобразителност и безкрайно разбиране. Изключително коректни, човешко отношение не само към живите, но и към онези, които изпращаме във вечния им покой. Безкрайна благодарност!!! Когато и на когото се наложи /за съжаление/ да ползва този вид услуги - препоръчвам "АКРОПОЛ". БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ОТ АГЕНЦИЯТА!!!

Петя Георгиева 31 May 2011 20:54

Благодаря!

Благодаря на Николай Данаилов и целият му екип за професионално свършената работа, изключителната коректност и внимание.

човещина

Много човешко отношение. Съобразяват се в времето ви и емоционалното ви състояние.И са коректни. И цените за всички еднакви.

petur 17 Oct 2010 18:10

super e niki

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.