ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ СВЕТИ ЛУКА

Погребална агенция Свети Лука предлага денонощно съдействие при организацията на траурно-обредни ритуали, вкючващи погребение, кремация, транспорт в страната и чужбина, некролози и др. Издаване на АКТ за смърт. Поддръжка и реставрация на гробни места

Траурен дом Свети Лука е Вашият верен помощник в организирането на траурни ритуали – погребения, панахиди, помени. С богат опит в дейността по оказването на обредни услуги, Траурната агенция предлага и ковчези и урни за погребение, като предоставя и ценова гама, съобразно възможностите на клиентите.
Ние щадим чувствата на опечалените, оказваме морална подкрепа, създаваме необходимата организация при изпращането на последния земен път. С грижа за Вас, ние поемаме пълната организация на събитието, а Вие можете изцяло да ни се доверите.

Предлагаме:

•    луксозни и обикновени ковчези – каталог и избор: фазер, ПДЧ, MDF, бук, солидно дърво. Възможност и за избор на обков, дръжки и др.
•    урни за кремация – керамични, дървени, метални, мраморни
•    изработване на паметници, поддръжка на гробно място, реставрация на гроб
•    изготвяне на букви и цифри за гроб
•    направа на букети и венци за траурни събития
•    изработка на некролози – със снимка и без снимка, с Ваш избор на текст, черно-бели и цветни
•    траурни атрибуни – жалейки, траурни ленти, траурни шалове
•    предлагане на кетъринг за голям брой гости
•    организиране и наем на зала за траурен обред
•    организация и съдействие за вписване в регистъра за смърт, както и на препис-извлечение от акт за смърт, което се явява и разрешение за погребение

За нас основното е грижата за Вас, с любезно и професионално отношение, траурна агенция Свети Лука има задачата да ви осигури нужната подкрепа и да се грижи за Вашите чувства.
Доверете се на нашия професионализъм, лоялност, коректност и в случаите на смърт на близък в чужбина. Притежаваме погребална кола, както и автомобил с хладилна камера, за превоз на починал човек, извън рамките на страната.

Мнения

Напиши мнение за ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ СВЕТИ ЛУКА

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ СВЕТИ ЛУКА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.