ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ- АЛИАНС 2001

Денонощна траурна агенция Елит предлага цялостно организиране на погребения, кремации, репатрация на починали граждани и съпътстващите ги ритуали, транспорт, помени. Осигуряваме изготвянето на необходимата документация, подготовката на покойника.

Алианс 2001 ООД - Траурна агенция ЕЛИТ е семейна фирма, която вече 15 години предлага трауни услуги на базата на качеството и уважението, на личното отношение и внимание, отдавани още при първия контакт със семейството.

Траурна агенция Елит обединява всички услуги в сферата на погребалните и асистанс услуги. Ние сме официален представител и вносител на водещи италиански производители на траурни стоки и аксесоари, които са изработени от различен по вид материал, според  своя клас – фазер, пдч, мдф, масив (чам, череша, дъб, орех, махагон).

Извършваме цялостно организиране на погребения, кремации и съпътстващите ги ритуали, както и богат асортимент от необходимите траурни стоки.

Отговаряме на високи стандарти при изпълнение на услугите ни, непрекъснато инвестираме в усъвършенстване на нашите бази, офис, автомобилен парк, персонал и стоки. Способни сме да отговорим на нуждите и възможностите на всяко семейство, което трябва да преживее този труден момент.

Съдействаме както на семейства, така и на фирми, застрахователни и асистанс компании за международни репатрации на техни близки, служители и клиенти.

Това е възможно благодарение на нашия богат опит, вниманието към детайла и не на последно място - личното отношение и разбиране, което прояваваме към всеки. Клиентът има възможност да получи услуга според собствените му предпочитания и възможности, без това да влияе на нейното качество.

Фирмата ни има дългогодишен опит в организирането на репатрации на починали и пострадали хора от и за страната и чужбина, съобразно нормите и изискванията на съответната страна. Работим на територията на Европа и голяма част от света, чрез мрежа от изпитани в годините и коректни партньори, с доказан опит в дейността.

Осигуряваме изготвянето на необходимата документация, подготовката на покойника и транспортирането му до посочена дестинация.

Предлагаме богат асортимент от ковчези, урни, драперии, обков за ковчези, цветя за погребение - траурни букети, кошници и всичко необходимо за организиране на едно погребение.

Можете да ни намерите на адрес:

София, ул. Г. С. Раковски 201

Телефони: 02 9817808, 0888 671072, 0878 437008

Уеб сайт: www.elite-funeral.com

E-mail: elit@tradel.net

 

 

 

 

Мнения

Напиши мнение за ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ- АЛИАНС 2001 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ- АЛИАНС 2001! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нели Стамболова 08 Jul 2015 18:21

Благодаря на Траурна агенция Елит за това, че бяха до мен и семейството ми в този така тежък момент. Поеха всичко по организацията без да се налага ние да се занимаваме с нищо. Изключителен професионализъм и човечност.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.