Мляко, млечни продукти и сладолед в България

ЙОТОВИ

Сливен, ул. Изгрев 46

Вече 22 години произвеждаме качествени български кашкавали от краве и от овче мляко, кашкавалено роле, краве масло, топено сирене и извара, кашкавал с кимион, с маслини, с лют червен пипер и с чубрица, млечни кремове и маслинова паста.

СЛАДОЛЕДИ ЧИЧО ЧАРЛИ

Телефон: 0887262433; 031882444

Бенковски, ул. Бенковски 17

Чичо Чарли - сладоледи за малки и големи! Във фунийка или на клечка, сладоледите на Чичо Чарли доставят удоволствие и наслада, а в топлите дни свежест и прохлада. Топящо изкушение за всички нас - Чичо Чарли е правилният избор за летните дни.

ХАДЖИЙСКИ И ФАМИЛИЯ

Телефон: 0885340779

Градешница, ул. Милин Камък 4

ХАДЖИЙСКИ И ФАМИЛИЯ вече близо 20 години е лидер в производството и продажбата на сирена в България. Нашите продукти са произведени по традиционни български рецепти, без растителни мазнини и други нетипични добавки.

МЕРОНЕ-Н

Алфатар, Опълченска 21

Млекопреработвателно предприятие за производство на качествени млечни продукти от краве, овче и козе мляко - кашкавал, извара, масло, топено сирене. Млечните продукти с марка “Мероне” са произведени от 100% чисто, натурално, свежо мляко.

ИВАН АРЪШЕВ - ИЛИЯН АРЪШЕВ

Бяла, Хан Крум 7

Фирмата се занимава с производството на мляко и млечни продукти. Гарантирано качество.

АБЛАМИЛК

Луковит, Йордан Йовков 13

Фирмата е лидер в производството на мляко и млечни продукти в страната - кисело мляко, краве сирене, извара, кашкавал, роле и млечни салати с марка Милкком. Притежаваме собствена кравеферма за добив на мляко.

МИЗИЯ МИЛК

Търговище, Индустриална зона

Фирмата се занимава с производство и търговия на млечни продукти. Специализиран производител на краве, овче и козе сирене, кашкавалено роле, кашкавал, прясно и кисело ляко, извара и масло в различни разфасовки и грамажи.

СЛАДОЛЕДИ РАФИ

София, ул. Николай Коперник 44

Сладоледи Raffy се приготвят по класически италиански рецепти тип Gelato с натурални овкусителни пасти и гарнитури от водещи италиански производители - MEC3, AROMITALIA, PREGEL и др. и се отличават с насипен вкус, отличен баланс и плътна структура.

Телефон: 046 661 330

Адрес: Ямбол, Стефан Караджа 82