Строителни материали, елементи и конструкции - търговия в София

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ

София, Кремиковци, промишлена зона

Блокчетата YTONG са екологичен, модерен и здравословен строителен продукт за Вашия дом. С всички продукти YTONG стената диша и получавате здравословен микроклимат, топлина през зимата и прохлада през лятото.

Строителни материали от ИЗОМАТ

Телефон: 070010277

София, бул. Ботевградско шосе 348

ISOMAT е на пазара повече от 30 г., като произвежда продукти разработени по най-нови технологии за строителство. Чрез мрежата си от дистрибутори, обслужваме строителната индустрия в Европа, като продуктите ни се изнасят в над 45 държави в целия свят.

Строителна борса СТОИЧКОВ И СИНОВЕ- кв. Хаджи Димитър

София, жк. Хаджи Димитър, ул. Градинарска 5

Търговия със железария, строителни материали, инструменти, бои, ВиК части, електроматериали, крепежи, кабели, тръби и фитинги, силикони, строителни лепила и смеси. Два склада с постоянна наличност над 6500 артикула в София. Доставка до цяла България.

ХРАМАР

София, бул. Черни Връх 105

Фирма Храмар се занимава с производство и продажба на скелета, кофражи и аксесоари към тях. Отдава под наем тръбно жабково скеле, фасадно рамково скеле и безболтово подвижно скеле, както и телскопични подпори.

ХИДРОБЕТОН

Телефон: 02 9732925; 02 9250106

София, Люлин 7, Бетонов център ул. 705 12

Хидробетон е един от водещите производители на бетонови смеси в страната. Производствените ни бази са изградени върху собствени терени, напълно автоматизирани, с инсталации за подгряване при зимно бетониране и съответстват на всички изисквания в ЕС.

Телефон: 02 9310983

Адрес: София, Военна рампа бул. Илиянци 12