Спално бельо, хавлии и покривки

Фирмите производители на спално бельо, хавлии и покривки предлагат памучен текстил за всеки дом, хотел, СПА комплекс, ваканцинно селище, за детски градини.

На своите клиенти те предлагат пълен асортимент от памучни спални комплекти - всички размери, възглавници, шалтета, олекотени завивки, покривки, пердета, хавлиени кърпи и халати.

Спалното бельо може да бъде изработено от :

-РАНФОРС: вид тъкан, отличаваща се с по-голяма степен на мекота и здравина от спално бельо от стандартните видове “хасета” . Най-забележителното за материята е, че поддържа естествения температурен баланс на тялото през нощта. Високите качества на спалното бельо от ранфорс и сравнително ниската му цена го правят подходящ за тези, които търсят разумният комфорт.

- БАРХЕТ: забравена „стара“ памучна материя, която се отличава със своята мекота, която осигурява комфорт на тялото.

- ПАМУЧЕН САТЕН: най-висш клас материя, а спалното бельо, изработено от нея се отличава с нежна мекота и впечатляващ, неповторим блясък.

Предлаганите хавлиени изделия се изработват в разнообразни размери и грамаж, от който зависи и тяхната хигроскопичност. Асортиментът включва халати за баня, кърпи за лице, кърпи за баня, хавлии за плаж и др.

Покривките също се изработват от различни материи, с разнообразни десени. Размерите им са така съобразени, че да са подходящи както за кръгли, така и за правоъгълни или овални маси, холни или трапезни.