Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ

Техническият университет-София е най-голямото висше техническо училище в страната. Повече от 70 години университетът подготвя специалисти в областта на техниката с модерна материална база, високо качество на обучение и международно признати дипломи.

Техническият университет – гр. София е най-голямото висше учебно заведение в страната с:
•    10 000 български и над 1000 чуждестранни студенти
•    14 факултета в София
•    3 департамента
•    Център за информационни ресурси
•    Библиотечно-информационен център
•    Център за образователни и иновационни проекти
•    Над 120 000 завършили успешно инженери – със световно признание и реализация

Едно от най-престижните учебни заведения не само в България, но и в Източна Европа, Техническият университет постоянно подобрява своята материална база с нови технологии за практически занятия. По този начин студентите на университета добиват опит със свръхмодерни системи и успяват да затвърдят своите знания.
С редица международни спечелени проекти и световни признания Университетът е предлага изцяло ново техническо оборудване, практически лаборатории, модерни корпуси за обучение и отлични условия за живеене на своите студенти –
•    студенстки общежития
•    студентски столове
•    плувен басейн
•    зала за тренировки
•    тенис корт
•    фитнес център

Студентите на Техническия университет могат да реализират своите възможности в разнообразните технически и инженерни специалности като: Авиационна техника и технология, Автоматика, Информационна и управляваща техника, Електроника, Електротехника, Индустриален мениджмънт, Инжинерна логистика, Инженерна физика и още. Пълният списък от предлагани специалности и начини на кандидатстване могат да бъдат открити на интернет сайта на  университета, раздел „Прием“ - http://priem.tu-sofia.bg
В Техническият университет преподават признати авторитети, научни сътрудници, инженери, които ще предадат на студентите не само знания, но и ще споделят своя опит и ще ги подтикнат да развият своите индивидуални качества.
Със своята 70 годишна история Тхеническият университет съчетава духа и традициите в инженеро-техническото обучение, като същевременно се стреми да подготви и образова едни млади хора с широк кръгозор, готови да изобретяват и да откриват.

 

Мнения

Напиши мнение за ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Завърших Техническия университет преди няколко години. Смея да кажа, че подготовката, която ми дадоха там е на много добро, европейско ниво. В момента имам много добра работа в чужбина, където инженерните кадри се ценят заслужено. Имам много добри спомени от годините в университета, от всички преподаватели и особено от любимия ми Георги Томов. Поздравявам ги всички.

Велизар Йотов 26 Nov 2013 15:53

Най-реномираният университет. Кадрите му са уважавани по цял свят.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.