Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Охранителни услуги от СОД Разград

СОД-Разград ООД вече над 17 г. предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на пожароизвестителни, сигнално-охранителна системи, както и системи за контрол на достъпа, видеонаблюдение, GPS контрол и озвучителни системи.

Фирмата охранява над 2 500 обекта в Разградска област с офиси в гр. Разград, гр. Исперих, гр. Кубрат, гр. Лозница, гр. Завет и гр. Цар Калоян
„СОД-Разград” разполага с висококвалифициран състав, имащ възможност за решаване на всякакви технически задачи на територията на страната денонощно. Работи с техника на водещи фирми в сферата на охраната с технически средства.

Ние от “СОД-РЗ” предлага проектиране, монтаж и поддръжка на :

• Пожароизвестителна система
• Сигналноохранителна система
• Система за контрол на достъпа
• Видеонаблюдение
• GPS контрол
• Озвучителни системи 


Фирмата предлага иновативни продукти, които отговарят на очакванията на потребителите за постоянно високо качество и разумни цени. Охранителните услуги на „СОД-Разград” се предлагат на територията на цялата страна.

 

КЪДЕ ДА НИ НМАЕРИТЕ:

Гр. Разград, ул.”Цар Симеон” № 5
Контакти: 084/ 661-100
                 0887/ 596-549
                 0887/ 587-249
E-mail: [email protected]


 

Мнения

Напиши мнение за Охранителни услуги от СОД Разград

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Охранителни услуги от СОД Разград! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Разград