АПТЕКА ВЕГА

Ще ви посрещнат професионалисти, ще ви изпратят приятели. Работим по договор с РЗОК. Медицински изделия и консумативи. Богата гама хранителни добавки и билки. Медицинска козметика.

Денонощна аптека Вега е с предмет на дейност търговия с готови лекарствени форми, билки и козметика.

На своите клиенти предлагаме богат асортимент от:

- медикаменти,
- витамини и минерали,
- медицинска козметика,
- хранителни добавки,
- хомеопатични лекарства,
- медицински принадлежност и консумативи,
- билки и други


Аптеката има сключен договор със Здравната каса.
 

Мнения

Напиши мнение за АПТЕКА ВЕГА (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АПТЕКА ВЕГА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Аптека Вега притежава много плюсове пред останалите аптеки в Пловдив. Първо много добра локация, второ богат асортимент на предлагани лекарства, козметика и дори билки! Останах очарована от работещите там , усмихнати и отзивчиви и много интелигентни и готови да ме консултират

Марина Кръстева 05 Aug 2015 14:54

Много се радвам, че имаме толкова добре заредена аптека в квартала.Имат не само лекарства, но и билки, козметика и други неща. Винаги ме консултират и съветват, ако имам колебания. Много са мили и приветливи, а и добре подготвени. Поздравления!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.