Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ДЕНОНОЩНА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ КАРИЗМА 2004

Погребална агенция Каризма работи денонощно. Извършва цялостно оранизиране на погребения, кремации и панахиди. Траурни стоки. Транспортиране в страната и чужбина. Разполага с минусова хладилна камера. Каменоделски услуги и поддръжка на гробни места.

Траурна агенция Каризма е денонощна траурна агенция с 2 офиса в град София. Редовен член сме на Съюза на погребалните фирми в България над 10 години. Разполагаме с квалифициран екип, който ще се отзове незабавно на Вашето обаждане. При необходимост можем да осигурим и присъствие на медицинско лице. Разполагаме със специализиран транспорт за репатрация в страната и чужбина.

Tраурна агенция Каризма може да поеме изцяло организацията при изпращането на Вашите близки в последния им път, за да Ви помогнем да ги придружите и изпратите, а и преодолеете тежката загуба. Нашите служители ще са неотлъчно до Вас преди, по време и след ритуала. Работим по ценоразпис, без надценка на общинските такси, без посредници, на конкурентни цени и предлагаме всички необходими траурни стоки, транспорт в страната и чужбина, превод и легализация на документи, балсамиране, посрещане и транспорт на български граждани от чужбина.  Като наши клиенти, Вие получавате консултация и помощ във всичко, касаещо случая.

Ние предлагаме следните траурни услуги:

  • Погребения
  • Кремация
  • Панихиди
  • Административни услуги
  • Транспорт
  • Санитарна подготовка
  • Товарно – разтоварни услуги

Погребална агенция Каризма предлага всякакви траурни атрибути като ковчези, урни, драперии, кръстове, пирамиди, жито, погачи, некролози, траурни венци, раздавки за панихиди (помени и други траурни стоки ).

Контакти:

гр. София, жк. Стрелбище, ул. Бадемова гора №19 /къща/ - 02 958 93 49, 0888 993794, 0878 901290, e-mail: [email protected]

гр. София, жк. Лагера, ул. Балканджи Йово №28-30 - 02 954 69 91, 0878 901290, e-mail: [email protected]
 

Мнения

Напиши мнение за ДЕНОНОЩНА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ КАРИЗМА 2004

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЕНОНОЩНА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ КАРИЗМА 2004! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.