Крепежни елементи

Фирмите от бранша са специализирани във внос и търговия с широка гама крепежни елементи и резбонарезни инструменти, както и крепежни елементи, предназначени за производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, гипсокартон и покривни конструкции. Основната дейност на фирмите е внос и търговия с крепежни елементи - болтове, гайки, шайби, шпилки, винтове, дюбели, анкери.

Някои от фирмите и магазините  за крепежни елементи предлагат крепежни елементи за автомобилната индустрия. В  асортимента им влизат автомобилни рапидни гайки, касетъчни гайки, клипсове и щипки, касетъчни гайки за скрит монтаж в автомобилите от М4 до м10, автомобилни гайки или щипки за монтаж с рапидни винтове или метрични винтове за широка употреба по автомобилното табло, тапицерията, корите на купето и ел.инсталацията.

Обикновено фирмите разполагат с богата гама крепежни елементи на склад, но предлагат и опция за доствка на място. За нестандартен крепеж съществуват възможност за доставка по каталог.Болшинството от компаниите в сектор КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ  са сертифицирани по ISO – 9001.