Строителни материали, елементи и конструкции - производство в София

Строителни материали от ИЗОМАТ

Телефон: 070010277

София, бул. Ботевградско шосе 348

ISOMAT е на пазара повече от 30 г., като произвежда продукти разработени по най-нови технологии за строителство. Чрез мрежата си от дистрибутори, обслужваме строителната индустрия в Европа, като продуктите ни се изнасят в над 45 държави в целия свят.

ШАМОТ ЕЛ ПЕ 2007

Нови Хан, ул. Бреза 4, стопански двор

Шамотни огнеупорни изделия за пещи, изолационни изделия, огнеупорни бетони и изделия от тях, изделия от огнеупорни керамични влакна, мертели и фракции за изграждане на огнеупорна зидария, клинкерни изделия за изграждане на външни настилки.

ВРАНЯ 93

Телефон: 0887740400

София, Враня

Бетонов център Враня-93 ООД извършва производство и доставка на бетонови и варови разтвори. Разполага с три високо-производителни бетонови машини ELBA, оборудвани с компютърно управление. Сервиз и поддръжка на бетонови центрове и бетон помпи.

ХИДРОБЕТОН

Телефон: 02 9732925; 02 9250106

София, Люлин 7, Бетонов център ул. 705 12

Хидробетон е един от водещите производители на бетонови смеси в страната. Производствените ни бази са изградени върху собствени терени, напълно автоматизирани, с инсталации за подгряване при зимно бетониране и съответстват на всички изисквания в ЕС.

ХРАМАР

София, бул. Черни Връх 105

Фирма Храмар се занимава с производство и продажба на скелета, кофражи и аксесоари към тях. Отдава под наем тръбно жабково скеле, фасадно рамково скеле и безболтово подвижно скеле, както и телскопични подпори.