ТЕС ЕКОСТРОЙ

ТЕС Екострой развива дейности по проектиране и изграждане на сглобяеми сгради, детски съоражения и градинско оборудване. Дървени и метални конструкции, бунгала, вили, вилни селища, детски и спортни площадки, изделия от масивна дървесина.

ТЕС Екострой проектира и произвежда сглобяеми къщи, вили, вилни селища, екстериор от дървесина, съоръжения за детски площадки и градинско оборудване. Продукцията ни е съобразена със съвременната линия за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата ни среда. Изделията ни отговарят и покриват всички изисквания за европейски стандарти.

Фирма Тес Екострой е на пазара от 1991 година с производствена база в град Панагюрище.

Сглобяеми къщи - Сгради с дървени конструкции и Сгради с метални конструкции

Сглобяемите сгради или къщи се изграждат по типов или индивидуален проект, къщите са с площ от 18 кв.м. до над 200 кв.м. Изработват се от отлично изолирани панели с дървена или метална конструкция и са подходящи, както за постоянно живеене, така и за къщи за почивка. Предлагат се в завършен вид 'до ключ' с включени дограма, ВиК и Ел. инсталации, разнообразни варианти на фасадни и интериорни настилки и облицовки. Предложените от нас дървени и сглобяеми къщи са модерното решение за екологичен, уютен и евтин дом, който може да имате само 50 дни след поръчката му.

Мобилни къщи/Relax Box

Детски съоръжения:

 • Детски площадки
 • Детски люлки и клатушки, въжени линии
 • Детски комбинирани съоръжения, пързалки, къщички
 • Детски катерушки, пясъчници, игри с топки
 • Детска пейка
 • Въжени съоръжения

Приоритет при производството на детски съоръжения - катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри  са качеството на материалите. Детските площадки са изработени предимно от дървесина, обработена и защитена за външна употреба. Те са забавни, цветни и изключително издръжливи. Предлагаме комплекси, включващи пързалки, люлки, катерушки, пясъчници, клатушки, пейки, беседки, ударопоглъщащи настилки и всичко необходимо за детската площадка.

Градинско оборудване:

 • Екстериор за градината
 • Градинска беседка
 • Сепарета
 • Перголи
 • Пейки
 • Kошчета за отпадъци

Разполагаме с широка гама градински изделия - беседки, перголи, навеси, тенти и настилки тип декинг. Работим с тропически и други издръжливи дървесни видове.

Изложбен център на адрес:

София, Младост 4, Околовръстен път №267

тел: 02 480 93 53

мобилен: 0888 120 120; 0887 514 531

 

Мнения

Напиши мнение за ТЕС ЕКОСТРОЙ (7)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТЕС ЕКОСТРОЙ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

мария иванова 16 Aug 2012 12:23

Купих си беседка от тях, аиключително доволна съм!

Мой приятел поръча на фирмата конструкциите и те са подготвили за него оптималния вариант за лятната му вила в Нови Хан. Не само изглежда добре, но всичко е завършено за месец!

Изключително интерсни продукти предлагат и то с отлично качество. Много интересни сглобяеми къщи и детски съоръжения.

Слави Василев 17 Apr 2012 10:10

Много съм доволен от беседката която си взех от тях,специално я изработиха и пасна точно на на двора за където я гласих! Дадоха ми много добри и точни съвети за това как да я направят като рамери,а дизайна й е страхотен.Благодаря на целият им екип!

Лилия Белчева 17 Apr 2012 10:07

По цяла София има детски площадки направени от тази фирма! Първо, че са много интересни самите детски съорацения, второ, че са много добре обезопасени. Успех!

Вяра Мишева 21 Dec 2010 11:58

Продуктите на тази фирма са изключително интересни! Сглобяемите им къщи са много уютни и кокетни - страхотно атрактивни! В съораженията за деца е вложена много фантазия и са много занимателни за малчоганите. Много съм доволна от услугите и обслужването им!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.