КОМПЛЕКС ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА СВ. ИВАН РИЛСКИ

Луксозен дом за възрастни и временно нетрудоспособни хора. Постоянни медицински грижи за пациенти, прекарали инфаркт, инсулт или различни операции. Специализиран лекарски екип, био-енерго терапевт, 24 часови медицински грижи. Хоспис и дневен център.

Комплекс за възрастни хора Свети Иван Рилски е луксозен дом за възрастни и временно нетрудоспособни хора . Комплексът предлага постоянни медицински грижи за възрастните хора и за възстановяващи се след травма, инфаркт, инсулт или тежка операция пациенти.

Комплексът разполага със специализиран лекарски екип, био-енерго терапевт, масажист. Предлага голяма градина, басейн за възстановителни процедури, луксозни стаи, оборудвани с климатик, собствен санитарен възел, LCD телевизори, цифрова телевизия, централно парно отопление и камина.

Комплексът има собствена кухня в която се приготвя храната на домуващите. Осигурено е и диетично меню ! Има възможност за настаняване и срещу унаследяван .
 

При нас вашите родители и близки ще се чувстват като у дома си, в комфортна и луксозна обстановка, с вкусна храна, специализирани медицински грижи и социална приятелска среда. Можете да разчитате на нашите грижи за тях и да сте спокойни, че сте ги оставили в добри ръце. Ние сме винаги на ваше и тяхно разположение.

Мнения

Напиши мнение за КОМПЛЕКС ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА СВ. ИВАН РИЛСКИ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КОМПЛЕКС ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА СВ. ИВАН РИЛСКИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.