РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - ВЕЛИКО ТЪРНОВО СТАРА ЧАСТ

Ресторанти Щастливеца дават своето начало през 1997 година във Велико Търново и взаимства от Алеко Константинов не само псевдонима, но и ни връща към интериорните решения, характерни за домашния градски стил в Европа от 30-те години на миналия век.

Най-старият и емблематичен от всички ресторанти "Щастливеца". Това е едно от местата, посещавани от хиляди туристи ежегодно - според класациите на TripAdvisor. Тук е и една от емблематичните тераси на Велико Търново, която разполага с 80 места и приказна гледка към цялата стара част на града. Елегантните мебели са изработени от масив, дърво и текстил. Менюто е богато, порциите - щедри, а ароматите са спомени.

 

Ресторант Щастливеца - стара част, Велико Търново

Велико Търново, ул. Стефан Стамболов 79
062 600 656

Мнения

Напиши мнение за РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - ВЕЛИКО ТЪРНОВО СТАРА ЧАСТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕСТОРАНТ ЩАСТЛИВЕЦА - ВЕЛИКО ТЪРНОВО СТАРА ЧАСТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.