РАДОТРАНС

Радотранс е специализирана в сферата на транспортните и логистични услуги. Предлагаме спедиция, транспортни и куриерски услуги в страната и чужбина. Извършваме групажни дейности и транспортиране на цели товари. Автомобилен транспорт. Куриерски услуги

Радотранс ЕООД е Вашия верен партньор в предоставянето на транспортни и куриерски услуги, с готовност да транспортира Вашите стоки до различни точки в страната и чужбина.

Удовлетовреността на клиентите и професионалното отношение са движещата сила, мотивираща Радотранс ЕООД да получи достойно място в областта на предлагането на транспортни услуги.

Доверявайки се на професионализма ни, Вие печелите коректност, лоялност и спокойствие при превозването на всякакъв вид товари. Предлагаме следните услуги:

  • Спедиция - високо професионално ниво на спедиторския екип, транспортни услуги с воден (морски, речен), сухопътен (пътен, железопътен), въздушен транспорт
  • Автомобилен транспорт - цялостен и групажен автомобилен транспорт до всички точки на страната
  • Групажни превози - с фиксирани срокове на доставка, консолидиране на групажни пратки
  • Превози в контейнери - изградени отношения с множество корабни линии и агенти в цял свят. Контейнерни превози от и до всяка точка в света
  • Куриерски услуги - транспорт на малки пратки и карго от врата до врата
  • Логистика - логистични решения съобразени със специфичните нужди на всяка компания
  • Транспорт на извънгабаритни и тежки товари
  • GPS наблюдение на транспорта
  • Дистрибуция на стоки
  • Обработване на товари - широк спектър от решения и услуги по обработка на товари в пристанища, терминали, логистични центрове и др. 

Ние гарантираме, че Вашите стоки ще бъдат доставени навреме и на договореното място в отлично състояние. Можете да получавате постоянна информация за местоположението на Вашите пратки и товари, благодарение на внедреното GPS наблюдение, което извършваме към всяко едно наше превозно средство.

Подържайки трайни партньорски отношения с множество известни компании - TNT, Unimasters Logistics PLC, Transpres, Радотранс ЕООД се стреми да увтърди позициите си на пазара. Извършвайки превози в България и в страните от Европейския съюз, основна цел на Радотранс ЕООД е да оптимизира предлаганите дестинации за превоз на товари

За контакти:
Пловдив, ул. Гаганица 2
Тел: 032 94 11 89
Факс 032 94 11 89
Мобилен: 0876 81 31 14, 0878 681 31 17
e-mail radotrans.ltd@gmail.com
 

Мнения

Напиши мнение за РАДОТРАНС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РАДОТРАНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Изнасям продукция за чужбина и използвам услугите на Радотранс за транспорт и спедиция. Мога да разчитам, че пратката ще е доставена навреме и в добро техническо състояние. Досега не ми се е налагало да губя пари, никакви засечки не е имало с тях. Работата върви по мед и масло. Сериозен и отговорен партньор са, препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.