ОПТИКА ОКУЛУС - КУШИНОВА

Оптика с богат асортимент дамски, мъжки, детски рамки, слънчеви очила, диоптрични и слънчеви стъкла - обикновени и специални. Голям избор на контактни лещи - меки, твърди и козметични, с разнообразна цветова гама,и всички видове консумативи за тях.

Оптика Окулус-Кушинова вече 25 години предлага богат и разнообразен асортимент от:

  • Диоптрични очила
  • Слънчеви очила
  • Контактни лещи
  • Рамки за очила
  • Диоптрични стъкла
  • Аксесоари за очила

Ние се намираме в центъра на гр. Плевен, пл. "Свобода" 7 и разполагаме с очен кабинет и офталмолог. Тук може да си направите преглед както за корекция на диоптъра, с възможност при закупуване на очила той да е безплатен, така и пълен очен преглед.   

Оптика Окулус-Кушинова предлага продукти  на фирми наложили се на пазара с високото качество на своите продукти - ESSILOR, MASKA, ZEISS, OPTISWISS, RODENSTOCK, DIO, EUROLENS, NEOLENSES, HOYA, INDO, Юниглас, ЮВИ, , както и всички видове консумативи за тях - ALCON, BAUSCH & LOMB, COOPERVISION, ADORE, CMI.

Мнения

Напиши мнение за ОПТИКА ОКУЛУС - КУШИНОВА

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ОПТИКА ОКУЛУС - КУШИНОВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.