Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МАША КРАСС

Фирма 'Маша Красс' ООД е основана през 2003 г. в град Варна с основен предмет на дейност инвестиции в строителство на недвижими имоти и впоследствие тяхната продажба, както и девелопмънт на територия и развитие на инфраструктурата.

   Фирма 'Маша Красс' ООД е основана през 2003 г. в град Варна с основен предмет на дейност инвестиции в строителство на недвижими имоти и впоследствие тяхната продажба, както и девелопмънт на територия и развитие на инфраструктурата.

Бизнес интересите на фирмата са ориентирани главно в три направления, а именно строежа на жилищен комплекс от затворен тип до Ботаническата градина в град Балчик; комасиране и развитие на собствен голям парцел земя, граничещ с к.к. 'Албена'; подготовка за застрояване на придобита земя в района на река Камчия.
  

Всеки от трите проекта има своята специфика и структурни разлики, което дава възможност на фирмата да се специализира в процедурите и начините на закупуване на земя; обединяване, разделяне, смяна на статут и подготовка на парцелите; изпълнение на земеукрепителни мероприятия; изграждане на инфраструктурни проекти (ВиК и Ел); разработване на многофункционални архитектурни идеи за развитие; придобиване на всякаква документация през цялото време на строителство; развиване на собствени рекламни кампании; директна продажба на собствените недвижими имоти.
 

За повече информация, относно нашите най-актуални проекти, моля погледнете тук:
- Queens view residential complex;
- Fish-fish;
- Escalera del sol;
- Lighthouse Golf Resort & Spa
 

Това, което отличава 'Маша Красс' ООД от стандартната инвестиционна дейност е желанието на ръководството да затвори цикъла на работа от закупуването на земята до реализацията на крайния продукт. Фирмата е собсвеник и развива само собствени имоти, съответно и предлага апартаменти и друга недвижимост, които са напълно финансово необременени. 


Основно предимство също се явява и факта, че се работи с лични финансови средства, което предоставя свобода в действията, но е и гарант за повишен контрол при изпълнението на дейността.


Главните цели, които фирмата си поставя, са постигане на максимално качество, уникалност и ексклузивност на крайния продукт, както и 100% удовлетвореност на нуждите на клиента.

Мнения

Напиши мнение за МАША КРАСС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МАША КРАСС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Марин Колев 19 Aug 2015 14:16

„Маша Красс” ООД e една надеждна фирма с много добри инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти, на много добри и интересни места.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.