АВТОЧАСТИ ОТ АВТОСЕРВИЗИ ЛИДЕРКАР 3000

Автосервизи Лидеркар 3000 е верига от центрове за комплексно обслужване на автомобили. Извършваме ремонт на леки и лекотоварни автомобили, както и доставка на резервни части. Диагностика на автомобили, центрове за гуми, денонощна пътна помощ, ГТП.

Лидеркар 3000 е оторизиран сервиз от дилърската мрежа на Moto-Pfohe - официален вносител и дистрибутор на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover у нас.

Лидеркар 3000 извършва следните услуги:

 • сервиз на леки и лекотоварни автомобили
 • доставка на оригинални авточасти
 • диагностика на автомобили
 • стенд за геометрия на автомобили
 • център за гуми
 • годишни технически прегледи
 • денонощна пътна помощ
 • всички видове застраховки
 • ремонт и боядисване на катастрофирали автомобили
 • маркиране на автомобили, автомивка
 • продажба на оказионни автомобили
 • организиране на автомобилни състезания
 • автоморга

Лидеркар 3000 разполага с фирмени бази в следните градове:

Смолян - център - централен склад за авточасти, офиси, магазин за авточасти, автомивка, застраховки, маркиране на автомобили.

Рудозем - център - автоцентър за ремонт на автомобили, магазин за авточасти, пункт за годишни технически прегледи, център за гуми, стенд за геометрия на автомобили, офис за застраховки, денонощна пътна помощ.

Смолян  - спортна зала - автоцентър, автокъща, застраховки, автомивка, денонощна пътна помощ.

Смолян  - Карлък - сервиз за ремонт на автомобили, шоуруум, магазин за авточасти, стенд за геометрия на автомобили, център за гуми, маркиране на автомобили, диагностичен център.

Рудозем - поделение - тенекеджийски и бояджийски цех, камера за боядисване и ускорено сушене на автомобили, автоплац за катастрофирали и оказионни автомобили.

Сред нашите постоянни клиенти са Центровете за спешна помощ Смолян и Кърджали, автопарк – фирма “Рубелла”, “Бапа-спорт”, “Рудметал”, Цкб-Смолян, Бюро по труда-Смолян, БТК, Община –Рудозем, Община Смолян, Рдвр-Смолян, “Диел”, разнообразен парк от частни клиенти, регионални автомобилни клубове и други.

Лидеркар 3000 има за цел да заеме челно място в търговията с автомобили и авточасти в региона на град Смолян, като взима дейно участи е иподпомага автомобилния спорт - рали и писта, офроуд състезания, школа за автомобилни пилоти, подготовка на автомобили и джипове за състезания.

Лидеркар 3000 Ви уведомява, че много скоро може да посетите нашата най-нова база:

Пловдив, Асеновградско шосе

Контакти: 
Смолян, ул. Миньорска 25
телефон/факс: 0301/63272, /63813, 0878661866


Рудозем, ул. В. Левски 11
телефон/факс: 0306/3010, 0878181866

 

Мнения

Напиши мнение за АВТОЧАСТИ ОТ АВТОСЕРВИЗИ ЛИДЕРКАР 3000 (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АВТОЧАСТИ ОТ АВТОСЕРВИЗИ ЛИДЕРКАР 3000! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Момчил Барутев 02 Jun 2015 17:25

На Лидеркар разчитам за ремонт и доставка на резервни части за колата.Там ходя и за технически преглед. Момчетата са много точни. Най добрите сервизи в региона.

Иван Григоров 29 Apr 2014 09:57

Много съм благодарен на служителите на ЛИДЕРКАР 3000 ЕООД.Доставиха ми части и ми поправиха колата за невероятно кратък срок.Истински професионалисти!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.