АНДРЕЕВА ОРТО - ЛАУРА СТЕФАНОВА АНДРЕЕВА-ГУРГУРИЕВА

Специализиран ортодонтски кабинет. Предлагаме най-ефективното, качествено и индивидуализирано ортодонтско лечение. Квалифицираният персонал и приятната атмосфера на нашия кабинет ще Ви даде нужната сигурност в успеха по пътя към хубавата усмивка.

Андреева Oрто е една от малкото специализирани дентални клиники, предлагаща компетентно лечение на ортодонтни заболявания.

Проф. Лаура Андреева е лекар и преподавател по дентална медицина, ръководител на катедра Ортодонтия във факултета по Дентална медицина към Медицинския унисврситет град София; д-р Виктория Гургуриева е завършила и защитила докторска степен в катедра Ортодонтия“ в Медицинския университет; Диляна Цветкова – ортодонтски зъботехник – съставляват екипа на Андреева орто, оказващ кавлифицирани стоматологични услуги при лицево-черепни деформации.

Клиниката на проф. Андреева е снабдена с апаратура от последно поколение, извърща различни интервенции и процедури в оказването на специализирана ортодонтна помощ.

Проф. Андреева е автор на множество научни публикации, с участия в семинари в България и чужбина, което я правим един от най-добрите експерти по дентална медицина в страната. Благодарение на огромния практически опит и постоянното присъствие на семинари, изследващи проблемите при ортодонтните заболявания, проф. Андреева използва в практиката си иновационни методи за лечение на лицево-черепни изменения.

В клиника Андреева Oрто проф. Андреева и д-р Гургуриева извърщват иновационни процедури и прилагат най-модерните методи за лечение на ортодонтоза. Използваните материали при снемане и фиксиране на челюста са от световноизвестни стоматологични фирми и отговарят на качество и стандарти заложени в регламенти на Зъболекарски съюзи и Европейската общност.
Клиниката извършва лечения и в ранна детска възраст и в по-късен възрастов етап.

Никога не е късно да направите усмивката си ослепителна!

Контакти:
Адрес: София, ул. Н. В. Гогол 23
Телефони:
+3592 944 92 70
+3592 843 82 14

Работно време:
Понеделник – 15.00 ч.  – 20.00 ч.
Вторник – 14.00 ч.  – 20.00 ч.
Сряда - 14.00 ч. – 20.00 ч.
Петък - 14.00 ч. – 20.00 ч.
Събота – 10.00 ч. – 14.00 ч.
 

Мнения

Напиши мнение за АНДРЕЕВА ОРТО - ЛАУРА СТЕФАНОВА АНДРЕЕВА-ГУРГУРИЕВА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АНДРЕЕВА ОРТО - ЛАУРА СТЕФАНОВА АНДРЕЕВА-ГУРГУРИЕВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Тук проведоха ортодонтско лечение на дъщеря ми.Всичко беше изключително адекватно и съобразено с възрастта на детето и нашата заетост!Препоръчвам при специфични, ортодонтски проблеми да се посети д-р Андреева-Гургуриева!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.