Зъболекарски услуги, зъболечение и ортодонтия в София

Клиника ВАЛОР

Телефон: 029526125; 0887971207

София, ул. Плиска 54

Специализирана ортодонтска клиника ВАЛОР провежда лечение с всички съвременни ортодонтски апарати. Дигиталният ортопантомограф е на разположение и на нуждаещите се от панорамна снимка външни пациенти. Цялостно ортодонтско обслужване на високо ниво.

Д-Р АННА БЕЛУХОВА

Телефон: 0898484879

София, бул. Гоце Делчев 43, бл. 78, ет. 2, ап. 5

Анви Дентал - д-р Анна Белухова, е специалист по дентална медицина с богат опит. Професионализмът на д-р Белухова е в основата на Вашата красива усмивка. Провеждаме планово лечение след предварително записване на телефон 0898484879.

АНДРЕЕВА ОРТО - ЛАУРА СТЕФАНОВА АНДРЕЕВА-ГУРГУРИЕВА

Телефон: 0884678109

София, ул. Николай Гогол 23

Специализиран ортодонтски кабинет. Предлагаме най-ефективното, качествено и индивидуализирано ортодонтско лечение. Квалифицираният персонал и приятната атмосфера на нашия кабинет ще Ви даде нужната сигурност в успеха по пътя към хубавата усмивка.

ДЕНОНОЩНА СТОМАТОЛОГИЧНА ХОЛИСТИЧНА КЛИНИКА ВЕДРА ДЕНТАЛ

София, ул. Охрид 21

Денонощен стоматологичен център Ведра Дентал предлага богата гама от стоматологични услуги за цялото семейство. Разполагаме с последен модел безвреден Рентген, Лазер, цялата ни техника е с вградена светлина.

Стоматологичен Център Фама Бона

София, ул. Българска морава 94 до ул. Цар Симеон 212

Стоматология. Зъботехническа лаборатория. Фокална диагностика и патогалванизъм. Шини за бруксизъм - скърцане със зъби. Избелване на зъби. Медицински обеци и пиърсинг. Бондинг - корекция на несъвършенства на зъбите. Договор с НЗОК. Спешен кабинет.