ХОЛИДЕЙ ИНН СОФИЯ

Холидей Инн София Хотел - най-свързаният и удобен хотел в София! Ако има награда за най-добро местоположение, Холидей Инн София Хотел определено ще я вземе! Насладете се на най-доброто обслужване с разнообразие от СПА, конферентни зали и съоръжения.

Холидей Инн София е спа комплекс, който ще осигури Вашата незабравима почивка, бизнес среща или семейно събиране. Разположен в близост до приказната планина Витоша, Holiday Inn® София  предлага бърз и лесен достъп от всички точки на Столицата и страната:

• Метростанция на 200 метра от входа на хотела – осъществима връзка с центъра на Столицата, автогара, летище.
• Околовръстен път – достижим от всички точки на страната
• Осигурен транспорт от страна на Холидей Инн – посрещане от летище, автогара, ЖП гара.

На своите гости, хотелът осигурява възможност за единично или двойно настаняване, както и за настаняване на семейства в големите и просторни апартаменти. Разполага със 130 луксозно обзаведени стаи, в това число и семейни апартаменти, като голяма част от помещенията откриват и невероятно красива гледка към Витоша. Стаите са оборудвани с всички необходими вещи и аксесоари, така че да се почувствате като у дома си – LCD телевизор с плосък екран и богат избор от канали на български, английски, руски, френски, немски, италиански език; перфектен безжичен достъп до интернет; оборудвана с тоалетни принадлежности санитарен възел, баня, включително и сешоар; зареден минибар с алкохолни, безалкохолни напитки, ядки и сладки неща; удобно бюро за работа; ютия и дъска за гладене и др.

Holiday Inn® София предлага и възможности за организиране на бизнес събития – семинари, съвещания, срещи, конференции. Разполага с модерно и обособено място за провеждане на събития – малки и големи зали, капацитет до 300 души на събитие. Залите са оборудвани с мултимедия, климатик, високоскоростен безжичен интернет, удобни кресла и различни възможности за разположение на местата в залите. Асистент мениджърът на Холидей Инн ще удовлетвори всички Ваши претенции по провеждането на бизнес събитие.

Ние, в Холидей Ин София, сме поели ангажимент, че Вашето събитие ще бъде точно, каквото си го представяте. Това означава високо ниво на чистота и незабравимо преживяване за Вашите участници, съобразено с всички изисквания за здраве и безопасност.

Програмата Meet with Confidence Ви позволява да останете фокусирани върху целите на мероприятието, предлагайки гъвкава политика за анулации. Независимо дали става въпрос за среща на екипа или социално събиране, ние сме готови да предложим креативни решения, позволяващи физическа дистаниция, за да превърнем всяко събитие в успех. За повече информация, моля, свържете се с нас на  [email protected] или 00359 2 8070707

Едно от най-красивите и спокойни места в Holiday Inn® София  – това е нашият ресторант – тераса, където ще имате възможност да се насладите на традиционни български ястия, както и на международни специалитети, изработени от майстори-готвачи с огромен кулинарен опит. Атмосферата в ресторант Тераса Brasseriе осигурява необходимият уют и спокойствие след дълъг и изморителен ден, предлагайки гледка към планината.

Държейки на своето име и реноме, ние предлагаме и висококачествени услуги, за които не е необходимо да търсите разрешение в Столицата, а са на една ръка разстояние от Вашата стая:

• Фризьорски салон
• Химическо чистене/пране
• Наем на кола
• Стаи за съхранение на багаж
• Персонален сейф във всяка стая
• Трансфер до летище, автогари, ЖП гара
• 100 паркоместа за гостите на хотела
• Бар с изискани питиета и възможност за бизнес срещи

Специални оферти и промоции - Може да намерите нашите специални оферти и промоции тук

Награди

  • Победител на InterContinental Hotels Group - Награда 'Torchbearer' 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 и 2013 г.
  •  Носител на наградата Сграда на годината - 2008
  •  Победител на InterContinental Hotels Group - награда за най-добър дебютант
  •  Сертификат за отличие на TripAdvisor 2010, 2011, 2012 и 2013
  •  Награда Travellers Choice 2013 и 2014 на Tripadvisor

 

Мнения

Напиши мнение за ХОЛИДЕЙ ИНН СОФИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОЛИДЕЙ ИНН СОФИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.