ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС МОНТЕСИТО

Хотел Монтесито 3 очарова с елегантен стил и луксозен интериор. Комплексът разполага с изящен ресторант с над 200 места, голяма и прохладна лятна градина, открит басейн и детски кът. Хотелските стаи са стилно обзаведени, разполагащи с всички удобства

Хотел Montecito 3* - елегантност, стил и уют. Ще бъдете изненадани и очаровани от изискан стил и луксозен интериор. Хотелът предлага 101 хотелски стаи с неповторим дизайн, оборудвани с всичко необходимо за един незабравим престой. Хотелските стаи разполагат с телефон, климатик, сейф, кабелна телевизия, безжичен интернет достъп и самостоятелен санитарен възел. Хотелът разполага със стандартни и луксозни стаи, собствен паркинг и отдаване на коли под наем.

Ресторант – градина Монтесито
Ресторант Горублянско ханче - едно от най-популярните заведения в София, скъса със своите традиции и се преобрази с нов имидж под името Montecito. Салонът на ресторанта предлага 300 места с обстановка като малък дворец, капацитет на градината е от 140 места и ще ви очарова със зеленина и добре оформени уютни кътове. Ако поводът за вашия празник е рожден ден, кръщене, коктейл или банкет, бизнес обяд или вечеря, ресторант – градина Montecito ще придаде на Вашето мероприятие неповторимост и комфорт. Ресторантът разполага с голям дансинг с видимост от всяко кътче към него, проектиран специално за сватби и мероприятия. Ресторант - градина Montecito ще помогне за Вашето незабравимо тържество. Кухнята на ресторанта предлага разнообразна и богата българска и интернационална кухня.

Бална зала Монтесито хол
Залата е една от най–стилните и изискани зали в София, с уникален дизайн в класически стил. Разполага с 300 места и може да се обединява със салона на ресторант Монтесито. Луксозната и обляна в светлина зала е точното място за сватби, балове, коктейли, конференции, форуми, конгреси, семинари, представяния, изложби, лекции, общи събрания, срещи, медийни събития, дискусии, обучения, уъркшопове, концерти и разбира се, частни мероприятия, годишнини и музикални събития.

Мултифункционална зала
Монте Ви приветства с всички необходими технологии и комфорт за Вашите срещи, семинари, обучения или уърк шоп. Подходяща за малки групи, с мултимедиен проектор, екран, флипчарт и безжичен интернет - високо ниво на оборудване, придружено от услугите на хотелски комплекс. С красив изглед към планината Витоша, залата е проектирана, за да осигури едно от най-красивите работни места в София.

Открит басейн Монтесито
Откритият басейн е като оазис в динамичното ежедневие, предлага усещането за ваканция. Детски басейн е изключително подходящ за отмора и забавление на цялото семейство с площ от 315 кв.м. Входът за гости на хотела е безплатен.

Хотел, ресторант-градина, басейн, детски кът – комплекс Montecito е място, на което цялото семейство може да се забавлява. Ние ще се погрижим за вашата отмора и развлечение. Доверете ни се!

Детски кът Монтесито
Детския кът- парти центъра е разположен на два етажа на обща площ 370 кв.м. Разполагаме с играчки на различна тематика, комбинирани съоражения и с отделни зони за по-малки деца. Вашите деца ще се забавляват с нашите професионално подготвени аниматори. Децата се отдават на интересни занимания като рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от тесто, изработване на бижута от мъниста и други.

• Местоположение:
Хотелът е разположен на югоизточния вход на София, непосредствено на основния булевард – Цариградско шосе № 357, водещ до центъра на града, в близост до летище София, Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София. Движейки се по основните булеварди лесно бихте достигнали центъра за ок. 10-15 мин. Същевременно до летище София са нужни ок. 5 мин. Централна ЖП и Автогара София отстоят на ок. 16 км.

Контакти:
• Хотел
София 1138, бул. „Цариградско шосе“ No357
тел.: +359 2 973 6246
факс: +359 2 979 1746
GSM: +359 88 8004820
e-mail: reservations@hotelmontecito.bg

• Ресторант-градина
София 1138, бул. „Цариградско шосе“ No357
тел.: +359 2 973 6260
GSM: +359 88 9177512
GSM: +359 88 8141119
e-mail: restaurant@hotelmontecito.bg

• Детски кът
София 1138, бул. „Цариградско шосе“No357
GSM: +359 882 113636
GSM: +359 882 113637
e-mail: info@montecitokids.bg

Мнения

Напиши мнение за ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС МОНТЕСИТО (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС МОНТЕСИТО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ирена Петрова 25 Jul 2015 12:11

Миналата седмица бяхме на сватба в ресторанта на хотел Монтесито. Ами какво да ви кажа, беше приказно, буквално. Обстановката е невероятна, все едно си в сън. Отделно организацията и обслужването бяха перфектни. Идеалното място за всяко момиче, което иска да се почувства принцеса в сватбения си ден.

Павлова 25 Apr 2014 09:41

Хотел Монтесито

Не съм от София и съвсем наскоро ми се наложи да пренощувам в хотелски комплекс "Монтесито". Изключително уютен и с елегантен интериор. Стаята ми имаше безжичен интернет достъп, климатик и телефон. Ресторантът им също е невероятен. Препоръчвам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.