ПАРКЕТСЕНС

Ние предлагаме най-скъпия паркет в България. ParketSense е официален представител на италианските фирми TAVAR - луксозен естествен трислоен, двуслоен и масивен паркет, Премиер паркет - художествен паркет.

Ние предлагаме най-скъпия паркет в България. Вероятно ви изглежда странно, че започваме с този факт, но вярваме, че имате право да знаете това още в началото.

Всъщност бихме се радвали, ако повече хора имат достъп до тези продукти. Но уви, това е невъзможно.

Нашите паркети са скъпи, защото в тях е вложено много – много от най-качествената дървесина от целия свят, много време, за да се достигне оптималната влажност, много технология за да се разкрие максимално естествената красота на фладера, много фантазия, за да се произведе толкова разнообразна гама паркети – цветове, размери, основни разновидности. Много умения, за да се създадат брилянтните серии състарен паркет, който ви пренася направо в миналото, когато любов, чест, благородство, страст, аристократизъм не са били само думи. Минало, което ние ще превърнем във Ваше бъдеще.

И не на последно място – много доволни клиенти. И то какви – Миланската скала, Кремъл, летище Марко Поло и т.н.

Компанията ни е представител на някои от най-реномираните европейски производители на паркет – Tavar (Италия), Boen (Норвегия), Премиер Паркет (Украйна), Ablux (Канада), Volunta (Латвия).

Паркетът внася уют и топлина в помещението и ви доближава до природата с лекия си аромат на дърво. Заедно с огромния избор на цветове, размери и обработки, това го прави най-добрият избор за подова настилка.

Да, нашият паркет е скъп, най-скъпият в България.
Предлагаме ви лично да разберете защо. Заповядайте в нашият шоурум. Ще се радваме, ако ни предупредите предварително за вашето посещение. Това е необходимо, за да можем да ви гарантираме, че докато сте при нас, ние ще работим само за вас.
 

Мнения

Напиши мнение за ПАРКЕТСЕНС (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПАРКЕТСЕНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Тези паркети са наистина произведение на изкуството! Изключително качество и красота. Домът ми е прекрасен със специалния състарен паркет, а аз се чувствам като принцеса. Благодаря на Паркетсенс за това усещане!

Изключително съм щастлива и доволна, че открих за тази фирма и предлаганите от нея продукти. Наистина цената е малко висока, но този факт беше компенсиран от високият професионализъм на работещите, качеството на продуктите, дори и цветовата гама и разбира се вътрешното задоволство, които получих при поставянето на новия паркет в къщи. Сега моят дом е много по красив и уютен. Благодаря Ви!

наистина е лукс

това е фирмата предлагаща наистина продуктите на италианската фирма TAVAR,която е наЙ големият производител в света на луксозен паркет.Бих искала да споделя с хората, коИто могат да си позволят да имат такава настилка в дома си,че няма да съжаляват,а обслужването е на много високо ниво,хората от фирмата те карат да се чувстваш много специален.БЛАГОДАРЯ ЗА ЛУКСА И УЮТА КОИТО ВНЕСОХТЕ С ТАЗИ ВЕЛИКОЛЕПНА НАСТИЛКА У ДОМА.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.