Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

GAGGIA

Предлагаме сервизно обслужване на кафе машини от марката Gaggia. Ако имате проблеми с Вашата домашна или професионална кафемашина може да разчитате на нашите професионални умения. Стремежът е да отстраним бързо проблема от вашата кафе машина Gaggia!

Марката Gaggia е символ на на италианско еспресо.

Gaggia предлага широка гама от продукти: еспресо машини за дома и търговска употреба, кафе, кафемелачки, аксесоари и др.
 

Продуктите Gaggia се радват на голямо доверие от феновете на италианското еспресо, в продължение на почти един век. С доказана репутация по отношение на качеството, изключително внимание към детайла и несравним ангажимент към традицията, Gaggia е ясен избор както за дома, така и за бизнеса.
 

Gaggia сервиз София Ви предлага пълен сервиз на Вашите кафе машини. Извършваме абонаментно подържане на Вашите домашни или офис кафе машини Gaggia . Ще подържаме Вашата кафе машина целогодишно, без да доплащате нищо за евентуални ремонти. Ако нямате възможност да донесете машината в сервиза ни, наш представител ще Ви посети в рамките на 2 дни, за да я вземе за сервизиране.

 

Мнения

Напиши мнение за GAGGIA

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за GAGGIA! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.